English

Trade Point er Årets Læreplads 2019

I onsdags kårede vi vinderne i Årets fynske Læreplads. Vinder af hovedprisen blev Trade Point A/S, der også vandt i prisen i kategorien kontor og nu er til den nationale finale.

Årets Læreplads 2019

Trade Point blev indstillet af kontoreleven Mie Larsen. Hun siger bl.a. sådan her om sin elevplads: "Trade Point er rigtig gode til at sørge for sociale arrangementer, som skaber team spirit, og så er der bare en rigtig høj faglighed."

En overrasket og glad oplæringsansvarlig

Oplæringsansvarlig hos Trade Point, Lars Johansen, modtog prisen sammen med Mie Larsen. Han har været Mies kontaktperson gennem hele hendes elevtid og har haft en stor betydning for, at Mie er faldet så godt til hos virksomheden. Her fortæller han om kåringen: "Den var vi ikke lige forberedt på. Vi har hende [Mie Larsen, red.] i 2 år, hvor hun bliver kastet ud i forskellige afdelinger. Og så har vi en kompetent og fuldendt medarbejder bagefter, som vi kan fastansætte."

Trade Point blev kåret ved et stort arrangement på Storms Pakhus, hvor alle indstillede elevpladser deltog. Her kårede vi også Årets Læreplads inden for vores fire andre katagorier: 

Handel: Sika-Design
Detail: REMA 1000, Marienlund
Event: Ditlevsdal Bison Farm
Offentlig administration: Assens Kommune

Som noget nyt i år, kårede vi også Årets Innovative Læreplads, som blev JumpingFun - Trampolinpark

Ved arrangementet var der taler fra Tietgen Business' erhvervsuddannelsesdirektør Dorte Dons Isager, Tietgen-direktør Annette Vilhelmsen og bestyrelsesformanden for Tietgen Peter Zinck. 

Stort tillykke til alle vindere og de nominerede - og tak for en dejlig eftermiddag i Storms Pakhus