English

Årets Læreplads

Når du er i lære, kan du indstille din virksomhed til at blive Årets Læreplads. Indstillingen foregår hvert år i august-september. I november kåres Årets Læreplads i Danmark.

Indstil din virksomhed til Årets Læreplads 2021

Kåringen af Årets Læreplads er en del af en landsdækkende kampagne, som organisationen Danske Erhvervsskoler og Gymnasier (DEG) står bag. Her kan elever indstille deres læreplads til at deltage i den landsdækkende konkurrence om at blive Årets Læreplads. 

Du kan indstille din virksomhed her fra den 11. august til den 27. september 2021.

På Tietgen kårer vi Årets Læreplads Fyn inden for hver af vores fem områder: detail, handel, kontor, offentlig administration og event. En af disse vindere sender vi videre til den landsdækkende konkurrence om at blive Årets Læreplads i Danmark. 

Vigtige datoer 2021

11. august
DEG  åbner for indstilling af virksomheder

27. september
Sidste frist for at indstille din virksomhed

12. oktober
På Tietgen kårer vi Årets Læreplads inden for handel, kontor, butik/detail og event, og sender en af vinderne videre til den landsdækkende konkurrence

2. november
Kåring af Årets Læreplads i Danmark 2021 i København

Årets Lærepladser på Tietgen

12.10.2021 / BUSINESS

FynBus er Årets Læreplads 2021

Vi har i dag kåret fundet Årets Læreplads inden for detail, handel , kontor, offentlig administration og digital handel. Og sendt FynBus videre til den nationale konkurrence om at blive Årets Læreplads i Danmark.

Læs mere
22.10.2020 / BUSINESS

Stoff & Stil er Årets Læreplads 2020

I går kørte vi rundt til vinderne af Årets Lærepladser inden for vores fem områder. Vinderen af hovedprisen, og den virksomhed som vi sender videre til den nationale konkurrence, er Stoff & Stil i Odense.

Læs mere
22.11.2019 / BUSINESS

Trade Point er Årets Læreplads 2019

I onsdags kårede vi vinderne i Årets fynske Læreplads. Vinder af hovedprisen blev Trade Point A/S, der også vandt i prisen i kategorien kontor og nu er til den nationale finale.

Læs mere
24.10.2018 / BUSINESS

OUH er Årets Læreplads 2018

Årets Læreplads på Fyn blev Odense Universitetshospital. Her repræsenteret ved uddannelsesleder Helle Kruse og elevvejleder Pia von Folsach.

Læs mere
26.10.2017 / BUSINESS

ECOstyle er Årets Læreplads 2017

Odense-virksomheden ECOstyle vinder titlen som Årets Læreplads 2017 med deres første elev nogensinde. Her er det ECOstyles administrationschef Lone Skøtte (tv) og kontorelev Lise Lotte Lauridsen, som indstillede virksomheden.

Læs mere
25.10.2016 / BUSINESS

Exodraft er Årets Læreplads 2016

Hvert år kårer vi på Tietgen Årets Læreplads, og i år er det røgsugervirksomheden i Odense, der løber med prisen. Virksomheden er indstillet af elev Rasmus Biller Due.

Læs mere
24.10.2016 / BUSINESS

Wagner er Årets Læreplads 2015

Årets Læreplads går i år til Wagner i Rosengårdscentret, som er indstillet af detailelev Almir Fatic.

Læs mere
28.11.2014 / BUSINESS

Retten i Odense er Årets Læreplads 2014

30 dage i retten var nok for Michael Davidsen, der ikke var i tvivl og indtillede sin læreplads til året pris. Her ses elev Michael Davidsen og afdelingsleder Yvonne Prytz Hansen.

Læs mere
24.10.2014 / BUSINESS

Det Grønlandske Hus er Årets Læreplads 2013

I år går prisen som Årets Læreplads til Det Grønlandske Hus – det der nu er en del af det Nordatlantiske Hus.

Læs mere

Kontakt PraktikService

Har du spørgsmål vedr. din jobsøgning eller elevtid, er du velkommen til at kontakte en af vores praktikkonsulenter i Tietgen PraktikService. 

Har du spørgsmål vedr. skoleophold på hovedforløbet, kontakt en af vores uddannelsessekretærer.