English

Handelsgymnasium

Brænder du for økonomi, innovation, sprog, internationale forhold eller marketing? På handelsgymnasiet får du viden og dybdegående analyser af den verden, du er en del af, og du bliver klar til en bred vifte af videregående uddannelser.

Velkommen til Tietgen Handelsgymnasium

På Tietgen Handelsgymnasium forbereder vi dig på den virkelighed der venter – og vi hjælper dig med at finde din vej. Du lærer om det samfund, du selv er en del af. Du får stærke kompetencer inden for økonomi, innovation, marketing og sprog, så du er klar til at navigere i den virkelige verden.
På Tietgen Handelsgymnasium har vi fokus på høj aktualitet og faglighed. Her vil du opleve, hvordan den viden, du henter i bøgerne, lever ude i virkeligheden. 

Tre år med mening

Vi giver dig tre udfordrende år og en plads i et stærkt miljø, hvor undervisning, skolearbejde og sociale aktiviteter former din fremtid, og gør dig klar til en spændende karriere. Du får tre år, du kan bruge til noget - og tre år du aldrig glemmer.

Genåbning 2021

Fra 25. maj 2021 vil der være fuldt fremmøde på gymnasiet for alle tre årgange.

Genåbningen omfatter et fortsat myndighedskrav om løbende test af alle elever og ansatte. Alle elever og ansatte kan teste sig selv i vores testcenter ved selvpodning under supervision.

Hvis en elev er påvist smittet med COVID-19, foretager vi i hvert tilfælde smitteopsporing i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed. De nære kontakter – og i nogle tilfælde hele klasser – sendes i isolation. Der kommer altid direkte information til de berørte elever og klasser.

Spørgsmål kan rettes til gymnasiets kontor på tlf. 65 45 22 00 eller hhx@tietgen.dk

Opdateret 21. maj 2021

Genåbning 2021

Gik du glip af vores Åbent Hus stream?

Se hele udsendelsen her!

Find Tietgen Handelsgymnasium

Du finder Tietgen Handelsgymnasium på Elmelundsvej 10 i Odense V.