English

Handelsgymnasium

Brænder du for økonomi, innovation, sprog, internationale forhold eller marketing? På handelsgymnasiet får du viden og dybdegående analyser af den verden, du er en del af, og du bliver klar til en bred vifte af videregående uddannelser.

Velkommen til Tietgen Handelsgymnasium

På Tietgen Handelsgymnasium forbereder vi dig på den virkelighed der venter – og vi hjælper dig med at finde din vej. Du lærer om det samfund, du selv er en del af. Du får stærke kompetencer inden for økonomi, innovation, marketing og sprog, så du er klar til at navigere i den virkelige verden.
På Tietgen Handelsgymnasium har vi fokus på høj aktualitet og faglighed. Her vil du opleve, hvordan den viden, du henter i bøgerne, lever ude i virkeligheden. 

Tre år med mening

Vi giver dig tre udfordrende år og en plads i et stærkt miljø, hvor undervisning, skolearbejde og sociale aktiviteter former din fremtid, og gør dig klar til en spændende karriere. Du får tre år, du kan bruge til noget - og tre år du aldrig glemmer.

Genåbning 2021

Fra 6. april genåbner gymnasiet for 50% fremmøde. Det betyder, at halvdelen af hhx-klasserne skal møde op på skift. Når du som elev ikke har fremmøde på gymnasiet, vil du blive undervist online derhjemme. Planen for, hvornår du skal møde på gymnasiet er udmeldt til alle elevers Tietgen-mail. Planen vil kunne ændres med kort varsel i takt med myndighedernes udmeldinger.

Genåbningen omfatter et myndighedskrav om løbende test af alle elever og ansatte.

Fra onsdag den 7. april tilbyder vi løbende test til både elever og ansatte på gymnasiet. Det sker ved selvpodning under supervision.

Alle informationer om fremmøde, løbende test og adfærdsregler på gymnasiet meldes ud til eleverne efterhånden som der er nyt. Vi kommunikerer til eleverne via deres Tietgen-mail og infositet på Canvas.

Spørgsmål kan rettes til gymnasiets kontor på tlf. 65 45 22 00 eller hhx@tietgen.dk

Opdateret 12. april 2021

Genåbning 2021

Gik du glip af vores Åbent Hus stream?

Se hele udsendelsen her!

Find Tietgen Handelsgymnasium

Du finder Tietgen Handelsgymnasium på Elmelundsvej 10 i Odense V.