English

Handelsgymnasium

Brænder du for økonomi, innovation, sprog, internationale forhold eller marketing? På handelsgymnasiet får du viden og dybdegående analyser af den verden, du er en del af, og du bliver klar til en bred vifte af videregående uddannelser.

Velkommen til Tietgen Handelsgymnasium

På Tietgen Handelsgymnasium forbereder vi dig på den virkelighed der venter – og vi hjælper dig med at finde din vej. Du lærer om det samfund, du selv er en del af. Du får stærke kompetencer inden for økonomi, innovation, marketing og sprog, så du er klar til at navigere i den virkelige verden.
På Tietgen Handelsgymnasium har vi fokus på høj aktualitet og faglighed. Her vil du opleve, hvordan den viden, du henter i bøgerne, lever ude i virkeligheden. 

Tre år med mening

Vi giver dig tre udfordrende år og en plads i et stærkt miljø, hvor undervisning, skolearbejde og sociale aktiviteter former din fremtid, og gør dig klar til en spændende karriere. Du får tre år, du kan bruge til noget - og tre år du aldrig glemmer.

Testkrav bortfalder

COVID-19 er ikke længere defineret som en samfundskritisk sygdom, og derfor frafalder en række særregler

Corona-relateret fravær har ikke længere særstatus. dvs. at der ikke længere tilbydes online-undervisning, hvis man er i isolation eller afventer test-svar. Der gælder det samme som ved al anden sygdom:

  • at man følger med, så godt man kan, via opgaver og lektier i Canvas, hjælp fra sin makker osv.
  • at man skriver fraværsårsag i UDDATA.

Bliver man smittet med coronavirus, skal det oplyses til skolen, som tager stilling til evt. smitteopsporing osv.

Hvis man er nær kontakt til en smittet, opfordrer vi til, at man følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger om test og eventuelt isolation. 

Husk stadig at: 
Hyppig håndvask, håndsprit og udluftning i lokalerne giver et bedre indeklima og forhindrer smittespredning med alle mulige vira. Det gælder ikke kun coronavirus. 

Spørgsmål kan rettes til gymnasiets kontor på tlf. 65 45 22 00 eller hhx@tietgen.dk

 

Testkrav bortfalder

Find Tietgen Handelsgymnasium

Du finder Tietgen Handelsgymnasium på Elmelundsvej 10 i Odense V.