English

Handelsgymnasium

Brænder du for økonomi, innovation, sprog, internationale forhold eller marketing? På handelsgymnasiet får du viden og dybdegående analyser af den verden, du er en del af, og du bliver klar til en bred vifte af videregående uddannelser.

Velkommen til Tietgen Handelsgymnasium

På Tietgen Handelsgymnasium forbereder vi dig på den virkelighed der venter – og vi hjælper dig med at finde din vej. Du lærer om det samfund, du selv er en del af. Du får stærke kompetencer inden for økonomi, innovation, marketing og sprog, så du er klar til at navigere i den virkelige verden.
På Tietgen Handelsgymnasium har vi fokus på høj aktualitet og faglighed. Her vil du opleve, hvordan den viden, du henter i bøgerne, lever ude i virkeligheden. 

Tre år med mening

Vi giver dig tre udfordrende år og en plads i et stærkt miljø, hvor undervisning, skolearbejde og sociale aktiviteter former din fremtid, og gør dig klar til en spændende karriere. Du får tre år, du kan bruge til noget - og tre år du aldrig glemmer.

Gik du glip af vores Åbent Hus stream?

Se hele udsendelsen her!

Onlineundervisning fra 8. december 2020 - 14. marts 2021

Tietgen Handelsgymnasium overgår til onlineundervisning fra tirsdag den 8. december til foreløbigt den 14. marts. 

Alle elever på handelsgymnasiet bliver pt. undervist online via Canvas. Eleverne skal følge deres planlagte skema og ”møde op” ved skærmen derhjemme, når modulet starter.

Vi afventer myndighedernes videre informationer, og fortsætter indtil da med onlineundervisning, som eleverne kender det via Canvas. 

Du kan læse mere om vores retningslinjer for online-undervisningen og muligheder for support i denne pdf.

Opdateret 24. februar 2021

Onlineundervisning fra 8. december 2020 - 14. marts 2021

Find Tietgen Handelsgymnasium

Du finder Tietgen Handelsgymnasium på Elmelundsvej 10 i Odense V.