English

Åbent Hus

Torsdag d. 20. januar kl. 19.00 holder vi åbent hus på Tietgen Handelsgymnasium.

Velkommen til åbent hus torsdag 20. januar 2022 19.00-21.00

Valget af ungdomsuddannelse er vigtigt, da det har stor indflydelse på din fremtidige karriere og identitet.

Tietgen Handelsgymnasium er for dig, der vil forstå, hvordan verden hænger sammen, og samtidig tage en studentereksamen med fag du kan bruge i din fremtidige karriere.

Vi vil gerne invitere dig indenfor på et af Danmarks største handelsgymnasier. Her får du mulighed for at opleve atmosfæren på handelsgymnasiet og snuse til både kendte og nye fag som for eksempel virksomhedsøkonomi, afsætning, international økonomi, kulturforståelse og innovation.

Hhx - oplev virkeligheden - og bliv en del af fremtidens udvikling

På handelsgymnasiet forbereder vi dig på den virkelighed der venter – og vi hjælper dig med at finde din vej. Du lærer om det samfund, du selv er en del af. Du får stærke kompetencer inden for økonomi, innovation, marketing og sprog så du er klar til at navigere i den virkelige verden.
På Tietgen Handelsgymnasium har vi fokus på høj aktualitet og faglighed. Her vil du opleve, hvordan den viden, du henter i bøgerne, lever ude i virkeligheden. 

Tre år med mening
Vi giver dig tre udfordrende år og en plads i et stærkt miljø, hvor undervisning, skolearbejde og sociale aktiviteter former din fremtid, og gør dig klar til en spændende karriere. Du får tre år, du kan bruge til noget - og tre år du aldrig glemmer.

KONTAKT OS

Kontakt os på 65 45 22 00 eller hhx@tietgen.dk

Åbningstider: Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.00 og fredag fra kl. 7.30 - 13.30