English

Online Åbent Hus

Tirsdag d. 26. januar kl. 19.00 holder vi online åbent hus på Tietgen Handelsgymnasium.

Velkommen til online åbent hus tirsdag 26. januar 2021

Åbent Hus 2021 bliver anderledes i forhold til, hvad vi har gjort tidligere. Pga. COVID-19-situationen har vi ikke mulighed for at invitere dig på besøg på gymnasiet på Elmelundsvej i Odense, men vi vil alligevel gerne give dig mulighed for at blive klogere på dit valg af ungdomsuddannelse og opleve rammerne - bare online. 

Live streaming fra Facebook

Vi streamer Åbent Hus live via Facebook tirsdag 26. januar 2021 kl. 19.00. Her giver vi dig et mix af livestudie og indslag om vores uddannelser og gymnasium. Du kan undervejs stille spørgsmål til de besøgende i livestudiet, som fx er studievejlere, lærere, elever, elevrådsformanden m.m. 

Program og indhold

Til Åbent Hus bliver du klogere på, hvad hhx er for en uddannelse, hvilke veje den åbner videre og hvordan du kan sammensætte din drømmeuddannelse. Vi præsenterer dig for vores 8 studieretninger inden for marketing, økonomi og sprog, der giver dig mulighed for at tone dine 3 år på Tietgen Handelsgymnasium. 

Gik du glip af vores Åbent Hus stream?

Se hele udsendelsen her!

Hhx - oplev virkeligheden - og bliv en del af fremtidens udvikling

På handelsgymnasiet forbereder vi dig på den virkelighed der venter – og vi hjælper dig med at finde din vej. Du lærer om det samfund, du selv er en del af. Du får stærke kompetencer inden for økonomi, innovation, marketing og sprog så du er klar til at navigere i den virkelige verden.
På Tietgen Handelsgymnasium har vi fokus på høj aktualitet og faglighed. Her vil du opleve, hvordan den viden, du henter i bøgerne, lever ude i virkeligheden. 

Tre år med mening
Vi giver dig tre udfordrende år og en plads i et stærkt miljø, hvor undervisning, skolearbejde og sociale aktiviteter former din fremtid, og gør dig klar til en spændende karriere. Du får tre år, du kan bruge til noget - og tre år du aldrig glemmer.

KONTAKT OS

Kontakt os på 65 45 22 00 eller hhx@tietgen.dk

Åbningstider: Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 15.00 og fredag fra kl. 7.30 - 13.30