English

Studiemiljø

Et godt studiemiljø er vigtig for din læring. Derfor har vi fokus på et godt studie- og læringsmiljø. For vi ved, at du lærer bedre, hvis du er glad for at gå i skole.

Mere end bare undervisning

Et godt studiemiljø på gymnasiet er en vigtig forudsætning for, at du får lyst til at lære og engagere dig i timerne. Derfor har vi fokus på at gøre studiemiljøet indbydende og få dig til at føle dig tryg - både i de fysiske rammer men også blandt dine gymnasiekammerater. 

Vi prioriterer fællesskabet

På Tietgen Handelsgymnasium prioriterer vi fællesskabet og den gode stemning på gymnasiet. Derfor giver vi også plads til sociale aktiviteter og tid til at du som elev har mulighed for at få indflydelse på, hvilke aktiviteter, vi har på gymnasiet. Vi har en meget engageret elevrådsorganisation, Tietgen Cooperation, der sørger for, at det sociale liv på gymnasiet er helt i top. De arrangerer bl.a. Fyns største og fedeste gymnasiefester, five-a-side-turnering, Ladies Night og FIFA-turnering. Følg Tietgen Cooperation på Facebook

Kantine

Kantinen er meget mere end et spisested! Det er et af de centrale omdrejningspunkt for skolens sociale liv og her hvor man mødes, hygger sig og nyder den lækre mad. Du kan hver dag købe frisksmurte sandwiches, en stor salatbar, varme, kolde og lune retter og et stort udvalg af snacks og drikkevarer. Kantinen er åben alle hverdage fra kl. 7.00 til kl. 14.00.

Skriveværksted

I vores skriveværksted, har du nu mulighed for at komme godt i gang med dine afleveringer. Hver tirsdag fra klokken 13.45 til 16.00 vil faglærere i dansk, engelsk, virksomhedsøkonomi, international økonomi, afsætning,  matematik og sprog sidde klar til at hjælpe dig, give dig gode råd og svare på spørgsmål.