English

Global Studies (engelsksproget)

Economics A - Marketing A

Global Studies er den delvis engelsksprogede version af studieretningen Globale Studier.

Global Studies er for dig, der har lyst til at smage på den store verden - og som samtidig er optaget af økonomi og handel. For dig der tænder på det globale og som drømmer om en karriere i overhalingsbanen, hvor blikket løfter sig fra det danske smørhul.

På Global Studies foregår undervisningen i de fleste fag på engelsk. Du skal således være god til engelsk og/eller brænde for engelsk for at søge om optagelse på denne linje. Du skal som minimum kunne tale frit, men ikke fejlfrit engelsk. Du skal samtidig være indstillet på en udfordrende uddannelse. Mange vil nok opfatte, at denne linje er ’sværere’end den ’almindelige’ hhx uddannelse, fordi lærebøger, materialer, skriftlige afleveringer, projekter, diskussioner i klassen og undervisningen foregår på engelsk fra dag 1.

Til gengæld får du nogle internationale og kulturelle kompetencer, der forbereder dig på en karriere i udlandet eller i eksport/import virksomheder i Danmark eller til videreuddannelse f.eks. på engelsksprogede videregående uddannelser. Det vil også være en god forberedelse til videregående uddannelser.

Studieretningsfag på Global Studies

På Global Studies har du disse studieretningsfag: 

  • International økonomi A
  • Afsætning A

Klik her og se, hvilke videregående uddannelser du får adgang til med denne studieretning. (Du sendes videre til ug.dk)

STUDIERETNINGENS OPBYGNINGEN

1.g
På Global Studies forsøger vi at gøre dig til en bevidst borger i EU, idet vi arbejder med nationale og internationale demokratier. Vi gør fagene mere virkelighedsnære ved at besøge Bruxelles. For eksempel NATO og  EU-parlamentet/kommission når det er muligt.

3.g
I 3.g skal du 14 dage til USA, hvor vi besøger kulturelle seværdigheder, er på virksomhedsbesøg og har forlagt undervisning i form af foredrag og vejledning.

Såfremt du ønsker at deltage i rejseaktiviteten, skal du regne med merudgift i forhold til dette. Du vil skulle bruge ca. kr. 5.000 i 1.g og   kr. 15.000 i 3.g.

Kontakt en studievejleder

Har du spørgsmål til studieretningerne, hhx-uddannelsen, optagelse, adgangskrav eller andet om vores gymnasium, er du velkommen til at kontakte en af vores studievejledere: