English

Globale Studier

International økonomi A - Afsætning A

Globale Studier er for dig, der har lyst til at smage på den store verden - og som samtidig er optaget af økonomi og handel.For dig der tænder på det globale og som drømmer om en karriere i overhalingsbanen, hvor blikket løfter sig fra det danske smørhul.

På denne studieretning er fokus rettet mod forståelsen for andre kulturer, sprog og levevilkår. Du får gennem din studietid rig lejlighed at pakke kufferten. Du kommer på studietur i 1.g, hvor turen for eksempel går til Frankfurt, Bruxelles eller andre europæiske destinationer. På uddannelsens 3. år vil der være en tur til USA, hvor vi tidligere har besøgt New York og Washington. Kort sagt: en retning for dig, der tænder på selvstændighed, tolerance og selve lysten til at begå sig på den internationale scene.

Studieretningsfag på global studies

På international business har du disse studieretningsfag: 

  • International økonomi A
  • Afsætning A

Klik her og se, hvilke videregående uddannelser du får adgang til med denne studieretning(Du sendes videre til ug.dk)

STUDIERETNINGENS OPBYGNINGEN

1.g
På Global Studies forsøger vi at gøre dig til en bevidst borger i EU, idet vi arbejder med nationale og internationale demokratier. Vi gør fagene mere virkelighedsnære ved at besøge en europæisk storby som for eksempel Bruxelles.

3.g
I 2.g skal du 14 dage til USA, hvor vi besøger kulturelle seværdigheder, er på virksomhedsbesøg og har forlagt undervisning i form af foredrag og vejledning.

Såfremt du ønsker at deltage i rejseaktiviteten, skal du regne med merudgift i forhold til dette. Du vil skulle bruge ca. kr. 5.000 i 1.g og   kr. 15.000 i 3.g.

Kontakt en studievejleder

Har du spørgsmål til studieretningerne, hhx-uddannelsen, optagelse, adgangskrav eller andet om vores gymnasium, er du velkommen til at kontakte en af vores studievejledere: