English

Undervisere til Tietgen Business

Tietgen Business søger undervisere i merkantile fag og fagene virksomhedsøkonomi, afsætning og informatik (Genopslag)

Undervisere til Tietgen Business

Genopslag

Tietgen Business søger undervisere i merkantile fag og fagene virksomhedsøkonomi, afsætning og informatik.

Synes du, at undervisning af unge mennesker er noget af det mest berigende og givende som findes? Vil du påtage dig rollen som underviser, skaber af relationer og leder af klasserummet for vores helt unge og unge voksne elever på grundforløbet? Har du en positiv og fleksibel indstilling til opgaver og udfordringer? Hvis ja, er du måske det nye medlem af vores stærke team på Tietgen Business i Odense.

Tietgen Business søger med tiltrædelse den 1. august 2021 undervisere inden for fagene afsætning B, virksomhedsøkonomi B og informatik B samt fag i den merkantile eud-fagrække.

Undervisningskompetence i mere end et fag vil være en stor fordel.

Kvalifikationer

For at undervise på B-niveau skal du have en uddannelse på kandidatniveau eller HD samt relevant erhvervserfaring. Pædagogisk uddannelse er en fordel. Vores ideelle underviser har både en relevant erhvervsbaggrund samt formel uddannelse på kandidatniveau.

Hvem er vi?

Vi er en stor, veldrevet erhvervsskole og kursusvirksomhed, hvor vi på grundforløbet har ca. 540 elever og godt 35 undervisere. Vores undervisere har en meget bred vifte af uddannelsesmæssige og erhvervsmæssige baggrunde. Det betragter vi som en styrke og medvirkende til at give afdelingen øget dynamik.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse pr. 1. august 2021. Der kan være tale om både fastansættelse og midlertidig ansættelse – på fuld tid eller deltid – afhængig af dine fag og kompetencer. Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.

Yderligere oplysninger og ansøgningsfrist

Alle interesserede uanset alder, køn, race religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.  

Læs mere om Tietgen Business på  http://www.tietgen.dk/business eller kontakt erhvervsuddannelsesdirektør Dorte Dons Isager på dois@tietgen.dk / 40 19 49 85 for flere oplysninger.

Ansøgningsfrist torsdag den 15. juni 2021.

Ansøgning modtages kun via denne ansøgningsformular, hvor du har mulighed for at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter (i alt max. 2 filer)