English

Adobe-kurser

Kom godt i gang med Adobes programmer, når du arbejder med hjemmesider, præsentationer, brochurer, bannere, grafik, logoer, video - markedsføringsmaterialer og præsentationer i bredeste forstand.

Bliv stærk til billedredigering, grafik og layout eller videoredigering

Office-pakken er fast inventar i de fleste virksomheder, men når du skal arbejde med grafisk design og video, er det Adobe, som ligger på førstepladsen. Kigger du for første gang på et af programmerne, virker det næsten som om, nogen har tømt et puslespil med 1000 brikker ud på bordet - og der er rigtig mange brikker med blå himmel. Vi kan hjælpe dig med at samle lige netop DIT puslespil med Adobe-brikker. Du kan vælge mellem kursus i PhotoShop - billedredigering, InDesign - grafisk design og Premiere Pro - videoredigering.

Find dit Adobe-kursus

Dato/periode

Kursusnavn

Varighed

Undervisningsform

Få 10% på næste kursus

Hvis du tilmelder dig mere end et Adobe-kursus, betaler du fuld pris for første kursus, og får 10% rabat på de efterfølgende.

Få 10% på næste kursus

Om kurserne

På Adobe-kurserne får du

  • undervisning på lille hold med max. 10 deltagere
  • kompetente undervisere med praktisk erfaring 
  • god tid til dig og dine opgaver
  • praksisnær undervisning
  • personlig sparring
  • fuld forplejning

Målgruppe og forudsætninger

Kurserne henvender sig til alle, som ønsker at arbejde med grafisk design og video. Du skal have almindelig rutine i brugen af pc og Windows.

Udbytte

Deltager du på alle Adobe-kurserne (hvad vi klart anbefaler for at få det fulde udbytte af programmerne), får du på 6 dage et grundlæggende kendskab til tre af Adobes programmer til grafisk design og video.

Når du skal arbejde i Adobes programmer, er det en stor fordel, hvis du kan arbejde i flere af programmerne, fx. PhotoShop og InDesign. Programmernes værktøjer ligner hinanden, og du kan integrere og udveksle filer mellem programmerne, så du får flotte, grafiske resultater.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Marianne Friis Nielsen

Kursussekretær Telefon: 65 45 20 02 Mail: mafr@tietgen.dk

Undervisning i smukke omgivelser

Vores Adobe-kurser afholdes som klasseundervisning på vores kursuscenter på Rugårdsvej 286 i det nordvestlige Odense. Kursuscentret ligger smukt med en park i baghaven, hvor du kan nyde vejret på de udendørs bænke eller gå en tur i den smukke park. 

Der er fuld forplejning på kurserne med formiddagsboller med kaffe/the og frugt, frokostbuffet fra kantinen og eftermiddagskage med kaffe/the og frugt. I vores automater kan du altid tanke op med kaffe, the eller varm chokolade. 

Rugårdsvej 286, 5210 Odense NV

På Rugårdsvej har vi et stort kursuscenter, der ligger smukt omkredset af en dejlig park. Her er helt traditionelle undervisningslokaler, auditorier og computerrum samt overnatningsmuligheder på enkelt- eller dobbeltværelser. Læs mere om overnatningsmuligheder og udlejning af vores kursuscenter her

Relaterede kurser

Du vil måske også finde disse kurser interessante: