English

Lean-kurser

Lean-kurser har fokus på kundeværdi, værdistrømme, flow, pull/styring og løbende forbedring.

Fokus på mere værdi og mindre spild

Lean handler om at levere den efterspurgte værdi til kunderne med det mindst mulige forbrug af spildte processer og arbejdsgange. Lean kan implementeres i alle organisationens processer, hvor arbejdsgange gentager sig, med formål at optimere og minimere ud fra værdiskabelse og ved at skabe flow i værdikæden. Med vores Lean-kurser kan du få viden om Lean-principperne, samt de basale Lean-værktøjer, så du kan medvirke til at optimere din organisation. Du får desuden muligheden for at få indblik i arbejdsprocesser og indsatsområder, der er velegnet til optimering, samt indblik i det at arbejde projektorienteret.

Lean-kurser hos Gartneriet PKM 

Gartneriet PKM i Odense har sendt deres medarbejdere på Lean-kursus hos vores dygtige underviser Rune Axelholm Hedegaard. Rune har undervist 19 PKM-medarbejdere i Lean og værdistrømsanalyser i gartneriets egne lokaler og udbyttet hos både medarbejdere og ledelse har været overvældende. På kurset har medarbejderne dykket ned i forskellige arbejdsgange med henblik på at identificere spild og blive mere effektive. 

Samarbejde om Lean-kursus hos Nyborg Strand

Vi har sammen med ledelsen på hotel Nyborg Strand og direktør Jan Grimstrup Larsen sammensat et Lean-forløb for hotellets udvalgte medarbejdere.
Formålet med kursusforløbet for medarbejderne var at klarlægge hotellets processer og opgaver fra kunden bestiller et ophold til fakturaen betales. For medarbejderne betød til, at de fik mulighed for at arbejde sammen på tværs af afdelinger og skabt en fælles forståelse for hinandens arbejde.
'Vi har positiv erfaring med forløb som det her hos Nyborg Strand,' fortæller chefkonsulent Thomas Bystrup-Kjær og fortsætter: 'Vi tager en snak med virksomheden, hvor vi kigger på hvilke behov og opkvalificeringsmuligheder. Og så sammensætter vi et forløb i fællesskab.'

Vi kan sammensætte et Lean-forløb til dig

I vores kursusudbud har vi en række relevante kurser, som vi kan hive frem og sammensætte i et forløb til dig. Vi har stor erfaring med at køre samlede forløb for virksomheder, der vil sætte fokus på at mindske spild og optimere processerne. 

Dato/periode

Kursusnavn

Varighed

Undervisningsform

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.