English

NLP: Ledelses- og kommunikationskurser

NLP-kurser har fokus på din personlige udvikling og forandring.

Kurser med dig i fokus

NLP betyder neurolingvistisk programmering og handler i al sin enkelthed om personlig udvikling og forandring, om hvordan vores tanker og følelser hænger sammen og hvordan, vi kan ændre dem. Med vores NLP-lederkurser får du metoder, modeller og teknikker til, hvordan du kan opnå succes og skabe forandringer - for dig selv og andre. Du får indblik i, hvordan du motiverer dig selv og andre og hvordan, du ser muligheder og ikke begrænsninger.

Hvem deltager på NLP lederuddannelsen?

Deltagerne på vores NLP lederuddannelse har vidt forskellig baggrund, og kommer fra et bredt udsnit af virksomheder og organisationer i både den private og den offentlige sektor.

Der er blandt andet

  • ledere med mange års erfaring, der ønsker at forny deres ledelsesstil
  • nye eller potentielle ledere, som har brug for at blive klædt på til de menneskelige udfordringer på jobbet
  • informationsmedarbejdere, konsulenter, projektledere eller medarbejder, der skal formidle, sælge eller undervise for virksomheden.

NLP lederuddannelsen: Fjern hvorfor 

Michael Maegaard, salgsdirektør i Sika-Design tog på NLP lederuddannelse og fortæller her, hvad han fik ud af det:

"NLP virkede sinddsygt interessant for mig fordi uddannelsen har fokus på helt andre værktøjer end de klassiske ledelsesredskaber. En af de ting, som jeg har fået med mig, som er en sjov case fra NLP uddannelsen, det er at prøve at fjerne et lille ord som 'hvorfor' fra din sætning. Bare fjerne det fuldstændigt fra dit ordforråd, fordi der sker et eller andet opppe i hovedet når vi bliver præsenteret for ordet 'hvorfor'. Så er vi som mennesker på en eller anden måde i forsvarsposition. Men kan du omformulere dig og sige 'hvordan kan det være' eller 'hvad er det, der gør at du har det sådan' . SÅ får man folk til at åbne sig mere op. Det er en guld-take-away fra NLP uddannelsen." 

Hils på Elisabet

Elisabet underviser på vores NLP-kurser og på NLP Lederuddannelsen, og hun brænder for det.

Mit udgangspunkt som coach og underviser på NLP Lederuddannelsen er, at du er den, du er, og min opgave er at skabe et rum, hvor du kan udvikle dit autentiske jeg - og dermed opleve større glæde og lethed i livet i forhold til at håndtere udfordringer og opnå ønskede mål.

Som leder skal du kende dit fundament og dine værdier for at kunne udvikle dit potentiale og styrke dit lederskab. Du skal være dig selv som leder og menneske.
Det arbejder vi med på uddannelsen. Du får en øjenåbner for livet, ser nye muligheder og styrker din indre robusthed.

Det er det livssyn, Elisabet Lycke Nielsen tager afsæt i, når hun arbejder med private og offentlige ledere.