English

Kurser for ledige

Når du er ledig, har du mulighed for at opkvalificere dig med 6 ugers jobrettet uddannelse. Vi har sammensat forskellige forløb som alle ligger på Positivlisten og derfor helt oplagte til dig, som er ledig.

Tag enkelte kurser eller et helt forløb

Er du ledig og er du godkendt til seks ugers jobrettet uddannelse kan du allerede fra første ledighedsdag tage på uddannelse, kursus eller lignende. Vi har på Tietgen flere forskellige tilbud til dig, som er ledig. Du kan vælge mellem følgende uddannelse eller kurser: 

  • Kursusforløb, hvor du bruger alle dine seks uger på at dygtiggøre dig mhb. en bestemt jobfunktion
  • FVU-forløb, hvor du bliver bedre til enten engelsk eller it
  • Uddannelsesløft, hvor du tager en erhvervsuddannelse fx bliver kontoruddannet
  • Enkeltkurser, hvis du har små hængepartier i din viden fx Excel eller Word

Du kan vælge et enkelt kursus, en erhvervsuddannelse eller tage et helt kursusforløb - det er op til dig. Fælles for dem alle er, at de er en del af Positivlisten, og ledige, som er godkendt til 6 ugers jobrettet uddannelse, frit kan tage kurserne.  

>> LÆS MERE OM 6 UGERS JOBRETTET UDDANNELSE HER.

Kursusforløb for ledige

Vi har sammensat syv kursusforløb for ledige med særligt fokus på at få dig til at stå stærkere til dit næste job. Kursusforløbene består af mellem 28 - 30 dage, og passer perfekt til de 6 ugers jobrettet uddannelse du som ledig har ret til. 

Enkeltkurser for ledige

Er du interesseret i at tage et eller to enkeltkurser, så har vi også et stort udvalg her. Du kan se alle vores enkeltkurser for ledige lige her. Lad dig inspirere her og tal derefter med din a-kasse om hvad der er den bedste mulighed for dig. 

Dato/periode

Kursusnavn

Varighed

Undervisningsform

Jobrettede kurser på Tietgen

Vores jobrettede kursusforløb har typisk en varighed på 30 dage og er sammensat af fag, som alle ligger på Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings positivliste. Positivlisten er en liste med alle de kurser, der er godkendt til seks ugers jobrettet uddannelse. Vi har på den måde gjort det lettere for dig, som er ledig at tilmelde sig - du skal blot være godkendt af dit jobcenter til at kunne tage en jobrettet uddannelse. 

Du kan se Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings (STAR) positivliste for seks ugers jobrettet uddannelse her

Praktisk information om kurser for ledige på Tietgen

Du kan tage på kursus hos os på vores kursuscenter i Odense eller du kan vælge at tage kurserne med onlineafvikling, hvor du selv bestemmer hvor og hvornår kurset tages.

Kurser med fremmøde

På vores kurser med fremmødeundervisning, skal du møde op på vores kursuscenter på Rugårdsvej 286 i Odense NV. Du får indkaldelse via e-boks om hvornår og i hvilket lokale. På Rugårdsvej har vi altid gratis kaffe og the, vi en smuk park i baghaven og adgang til store grønne områder. Der er også en kantine, hvor du hver dag har mulighed for at købe en lækker frokostbuffet, da forplejning ikke er med i kursusprisen. Du er naturligvis også velkommen til at tage din egen madpakke med. Vi har køleskabe på gangene, hvor du kan holde din mad kold.
Kurserne foregår enten som klasseundervisning på hold med 18-24 deltagere eller afvikles i vores åbne værksted, hvor du selvstændigt skal arbejde med opgaver og teori. Du har adgang til pc/computer under hele forløbet og vi stiller undervisningsmaterialer til rådighed.  

Onlinekurser

På vores onlinekurser får du adgang til vores online læringsplatform, hvor underviseren har lagt en plan for indholdet på kurset. Indholdet er inddelt i moduler, og du skal gennemgå alle modulerne for at gennemføre kurset. Et modul afsluttes som regel med en test eller en quiz, hvor din viden testes. Du kan ikke springe i modulerne – når du har gennemført modul 1, åbnes modul 2 osv. Har du spørgsmål eller er kørt fast kan du altid få fat på underviseren i undervisningstiden; mandag - fredag 8.00 - 15.20. 

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Vibeke Vesterskov Nielsen

Kursussekretær Telefon: 65 45 20 04 Mail: vvni@tietgen.dk

Helle Kjersgaard

Kursussekretær Telefon: 65 45 20 17 Mail: hekj@tietgen.dk

Marianne Aalykke

Kursussekretær Telefon: 65 45 25 09 Mail: maaa@tietgen.dk