English

Kurser for ledige

Når du er ledig, har du mulighed for at opkvalificere dig med 6 ugers jobrettet uddannelse. Vi har sammensat forskellige forløb som alle ligger på Positivlisten og derfor helt oplagte til dig, som er ledig.

Tag enkelte kurser eller et helt forløb

Er du ledig og er du godkendt til seks ugers jobrettet uddannelse kan du allerede fra første ledighedsdag tage på uddannelse, kursus eller lignende. Vi har på Tietgen flere forskellige tilbud til dig, som vil bruge dine 6 ugers jobrettede uddannelse. Du kan vælge mellem følgende uddannelse eller kurser: 

Praktisk information om kurser for ledige på Tietgen

Du kan tage på kursus hos os på vores kursuscenter i Odense eller du kan vælge at tage kurserne med onlineafvikling, hvor du selv bestemmer hvor og hvornår kurset tages.

Kurser med fremmøde

På vores kurser med fremmødeundervisning, skal du møde op på vores kursuscenter på Rugårdsvej 286 i Odense NV. Du får en indkaldelse via e-boks om hvornår og i hvilket lokale ca. 10 dage inden kursusstart. Kurserne foregår enten som klasseundervisning på hold med 18-24 deltagere eller afvikles i vores åbne værksted, hvor du selvstændigt skal arbejde med opgaver og teori. Du har adgang til pc/computer under hele forløbet og vi stiller undervisningsmaterialer til rådighed.  

Vores kursuscenter

Vores kursuscenter ligger på Rugårdsvej 286 i det nordvestlige Odense. Her har vi en smuk park i baghaven og adgang til store grønne områder, som du kan tage en gåtur i i pauserne. Kursuscentret er en gammel landbrugsskole, så vi har både undervisningsfaciliteter og 32 værelser tilrådighed. 

Forplejning

På kursuscentret har vi altid gratis kaffe, the og kakao, som du kan trække i automaterne rundt omkring på kursuscentret. Du kan også købe en lækker fokostbuffet med kolde og varme retter samt salatbar i vores café, da forplejning ikke er med i kursusprisen. Du er naturligvis også velkommen til at tage din egen madpakke med. Vi har køleskabe på gangene, hvor du kan holde din mad kold.

Onlinekurser

På vores onlinekurser får du adgang til vores online læringsplatform, hvor underviseren har lagt en plan for indholdet på kurset. Indholdet er inddelt i moduler, og du skal gennemgå alle modulerne for at gennemføre kurset. Et modul afsluttes som regel med en test eller en quiz, hvor din viden testes. Har du spørgsmål eller er kørt fast kan du altid få fat på underviseren i undervisningstiden; mandag - fredag 8.00 - 15.20. 

Læs mere om vores onlinekurser her

Kurser for ledige på Tietgen

Vores jobrettede kursusforløb for ledige har typisk en varighed på 30 dage og er sammensat af fag, som alle ligger på Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings positivliste. Positivlisten er en liste med alle de kurser, der er godkendt til seks ugers jobrettet uddannelse. Vi har på den måde gjort det lettere for dig, som er ledig at tilmelde sig - du skal blot være godkendt af dit jobcenter til at kunne tage en jobrettet uddannelse. 

Du kan se Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings (STAR) positivliste for seks ugers jobrettet uddannelse her

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Vibeke Vesterskov Nielsen

Kursussekretær Telefon: 65 45 20 04 Mail: vvni@tietgen.dk

Helle Kjersgaard

Kursussekretær Telefon: 65 45 20 17 Mail: hekj@tietgen.dk

Marianne Aalykke

Kursussekretær Telefon: 65 45 25 09 Mail: maaa@tietgen.dk