English

Tag på kursus fra første ledighedsdag

Fra 1. august 2020 kan du som nyledig allerede starte på kursus hos os på Tietgen fra den første dag du bliver ledig.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har meldt ud, at man fra 1. august 2020 vil køre 'forsøg med ca. 70 AMU-kurser, som er undtaget for karens i forbindelse med seks ugers jobrettet uddannelse. Det betyder, at dagpengemodtagere, som er berettiget til 6 uger jobrettet uddannelse, kan påbegynde et kursus fra første ledighedsdag i stedet for efter fem ugers ledighed, hvis kurset er undtaget fra karens. Forsøgsperioden løber fra den 1. august til og med den 31. december 2020.'

Vælg mellem 17 forskellige kurser på Tietgen

På Tietgen har vi 17 forskellige kurser som er undtaget fra karens. Det vil sige, at du som nyledig kan tage kurset fra din første ledighedsdag. Efterfølgende kan du fortsætte videre på vores tilpassede forløb for ledige. 

>> SE FORLØBENE FOR LEDIGE HER

Datoer for kurser undtaget karens

Dato/periode

Kursusnavn

Varighed

Undervisningsform

Fortsæt videre på et kursusforløb

Efter endt kursus anbefaler vi dig at fortsætte videre på de forløb vi har udviklet specielt til ledige. Det er så heldigt, at de fleste af kurserne uden karens ligger som dele af forløbene. Fælles for vores kursusforløb til ledige er, at de ligger på den nationale positivliste over kurser, som du som ledig ma tage i forbindelse med 6 ugers jobrettet uddannelse. Det eneste du skal, er at have godkendelse fra din a-kasse og dit jobcenter.

Du kan læse mere om hvilke forløb, de enkelte kurser indgår i på de enkelte kursusbeskrivelser.  

Relevante links

Vil du læse mere om STARs forsøg ellr andet relevant i forhold til dette, har vi samlet relevante links til dig nedenfor.

>> LÆS MERE OM den DEN MIDLERTIDIGE RET TIL UDDANNELSESLØFT INDEN FOR MANGELOMRÅDER

>> LÆS MERE OM AFTALENS IKRÆFTTRÆDEN PR. 01.08.2020

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.