English

FVU-engelsk

FVU-engelsk er et kort og gratis engelskkursus, hvor undervisningen tilrettelægges ud fra dit niveau og dit mål. Det er for dig, der vil blive bedre til engelsk.

Har du brug for at blive bedre til engelsk?

FVU-engelsk er for dig, der gerne vil styrke dine engelskfærdigheder, så du kan bruge engelsk når du taler, skriver eller læser i din hverdag og på dit job. 

Indhold på FVU-engelsk

På FVU-engelsk arbejder du med det felt du har problemer med eller der hvor du gerne vil blive bedre. Du tilrettelægger dit forløb sammen med vores underviser, og I finder sammen ud af hvornår du vil starte og hvor mange timer om ugen, der giver mening for dig. 

Du bliver bedre til at: 

  • læse og forstå engelsk materiale
  • tale 

4 FVU-trin
FVU-engelsk er bygget op af 4 trin. Hvert trin kan tilrettelægges i forløb af 25-30 lektioner. Du starter på det trin, som passer til dig. På alle trin arbejder du med lytte- og læseforståelse, samtalen og at skrive. Samtidig arbejder du med at kunne kommunikere hensigtsmæssigt i forhold til konkrete situationer.

Trin 1
Du arbejder med enkelte sætninger både fra din dagligdag og dit arbejde samt faste vendinger.

Trin 2
Dit ordforråd vokser og du skriver stikord, korte beskeder, e-mails og noter om velkendte emner ved hjælp af enkle faste vendinger.

Trin 3
Du fører samtaler i et enkelt, forståeligt og mere sammenhængende sprog om kendte emner, med udgangspunkt i dit arbejde og din dagligdag. Samtidig lærer du at udtrykke dig skriftligt i et mere detaljeret sprog i fx e-mails, beskeder og noter.

Trin 4
Du træner at drøfte, forklare og give forslag og instrukser i en arbejdsrelateret proces. Samtidig lærer du flere fagudtryk og dit sprog bliver mere sammenhængende.

For at afslutte trin 1, 2 eller 3 skal du op til en afsluttende standpunktsbedømmelse. Trin 4 afsluttes med en lokalt stillet prøve, og dit FVU-forløb er nu færdigt. 

Hvor
Undervisningen foregår i vores lokaler på Ejlskovsgade 3 i Odense - lige bag Odense Banegård. 

Hvornår
Kurset tilrettelægges, så det passer ind i din hverdag.

Pris
Undervisningen er gratis. Du skal godkendes til uddannelse af dit jobcenter og din a-kasse, hvis du er ledig. 

Kom godt i gang

Kurset og afklaring af niveau og trin tilrettelægger vi når du tilmelder dig

Tilmelding 

Hvis du vil tilmeldes kan du udfylde formularen nederst eller kontakte vores uddannelsesvejleder.

Bodil Møller Schmidt

Uddannelsesvejleder for FVU Telefon: 51 14 50 59 Mail: bosc@tietgen.dk

Ja tak, Bodil må gerne kontakte mig