English

Velkommen til gymnasial supplering på Tietgen

Du er optaget på gymnasial supplering og har modtaget en optagelsesmail fra os. For at give dig den bedste start har vi her samlet en række praktiske informationer.

Praktisk information inden opstart

Undervisningen på gymnasial supplering afholdes på vores kursuscenter på Rugårdsvej 286 i Odense NV. Undervisningslokalet oplyses på infotavlen, når du kommer ind ad hovedindgangen. Er du i tvivl kan du altid spørge i receptionen som ligger ved hovedindgangen.

Hvis du kommer i bil er der gratis parkering, ellers går busruterne 21, 22, 23, 24 og 122 lige uden for døren.
>> DU KAN SE BUSSERNES KØREPLAN PÅ FYNBUS.DK

Der er undervisning fra 9.00 - 14.15 på alle hverdage, og der vil på udvalgte dage være lektiecafé efter undervisningen. Du får mere info om lektiecafé af din underviser. 

søg su

Du kan få SU mens du tager gymnasial suppleringskursus(GSK) hos os. Du kan tidligst søge SU en måned før opstart. Det er vigtigt, at du sørger for at søge SU inden opstart, da du ikke kan få SU med tilbagevirkende kraft. 

>> DU KAN SØGE SU PÅ SU.DK

Når du søger SU skal du bruge dit NemID og søge SU til ungdomsuddannelsen GSK på TietgenSkolen, Odense. 

>> LÆS MERE OM SU-REGLER OG BETINGELSER PÅ SU.DK

søg su

Spørgsmål til SU

Har du spørgsmål til SU er du velkommen til at kontakte vores kursussekretær Marianne Aalykke.

Marianne Aalykke

Kursussekretær Telefon: 65 45 25 09 Mail: maaa@tietgen.dk

Transport

Som studerende på gymnasial supplering kan du søge om at få et ungdomskort, som giver dig rabat på offentlig transport. Ungdomskortet giver mulighed for at rejse ubegrænset  i hele det takstområde/zonegruppe du bor i. Du skal blot vælge TietgenSkolen, Rugårdsvej ved ansøgning. 

>> DU KAN SØGE OM UNGDOMSKORT HER

Pris

Er din eksamen mindre end 2 år gammel er kurset gratis. Hvis den er ældre, sender vi en opkrævning på 550 kr. til din e-boks. 

Hvis du bliver syg

Hvis du bliver syg eller på anden måde er forhindret i at deltage, skal du give besked til vores kursussekretær Marianne Aalykke. 

medbring til undervisningen

Du skal selv medbringe papir og skriveredskaber til brug i undervisningen.

Det er også vigtigt, at du medbringer en computer, hvor styresystemet er opdateret til nyeste version og at der minimum er 15 GB fri diskplads. 

Om gymnasial suppleringsforløbet

Du skal forvente at bruge mellem 35-40 timer om ugen på dit gymnasial suppleringsforløb. Du har mødepligt til undervisningen og obligatoriske afleveringer indgår som en fast del af forløbet. 

Mad og drikke

Der er gratis kaffe, the og chokolade fra vores automater. Hvis du har madpakke med, har vi køleskabe, hvor du kan holde din madpakke kold og vi har også microovn, hvis du skal have varmet din mad. Indenfor en afstand på 500m ligger der et supermarked, hvor du kan købe mad og drikke. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til optagelse, opstart, tilmelding eller andet praktisk omkring gymnasial supplering, er du velkommen til at kontakte vores kursussekretær Marianne Aalykke. Har du spørgsmål til undervisningen fx indhold og struktur, er du velkommen til at kontakte GSK-koordinator Ida Holm Iversen.