English

Grafik og tekster til hjemmesiden - online

Grafik og tekst - primært til brug på en hjemmeside.

Du lærer at fremstille grafik og tekster til brug på hjemmesider og får et grundlæggende kendskab til de grafikformater, der anvendes.

Dette er et onlinekursus, hvor du deltager via din computer eller tablet.
Du har elektronisk adgang til alle undervisningsmaterialer i vores læringsportal, så du kan arbejde med kurset både på arbejde og hjemmefra.
Du kan altid komme i kontakt med dine undervisere via mail, videomøder eller fremmøde på skolen.

Indhold

Vores online kurser indeholder typisk tekster, videoer, opgaver, quizzer, digitale tests m.m. Du følger en kursusplan, hvor det fremgår, hvad du skal læse, løse og aflevere. Du har adgang til undervisningsmaterialet døgnet rundt, så du kan studere, når det passer dig.

  • Lidt om internettet
  • Lidt om hjemmesider
  • Noget om kodeopbygning
  • Noget om tekster
  • Onlineeditorer
  • Billedformater
  • Billedredigering

Husk at vælge dag ved tilmelding

Du tilmelder dig kurset her på siden og viderestilles til efteruddannelse.dk. Her skal du vælge hvilken dag du har planlagt at tage kurset før din tilmelding kan gå igennem. Spørg vores kursussekretær, hvis du er i tvivl.

Kurset indgår i følgende kursusforløb

Programversion

Gimp 2.10 (Kræver min. Windows 7) / Onlinetjenester

Udbytte

Du lærer hvordan du sætter tekst og grafik pænt op på en hjemmeside. Desuden lærer du at redigere grafik og tekster i et billedbehandlingsprogram.

Hvis du ønsker at arbejde mere med formulering af tekster på hjemmesider, så skal du vælge AMU-mål 47301 - Tekster til nettet

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til alle, der skal fremstille, redigere og formatere tekster, grafik og billeder til hjemmesider.

Forudsætninger

Ingen.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 252,00
Højtuddannet: kr. 1.135,80