English

Grafisk grundkursus - online

Vil du være skarpere til grafisk design og kommunikation til hjemmesider? 'Grafisk grundkursus - online' kommer omkring de opgaver, der kræves når man skal vedligeholde en hjemmeside eller en SoMe-profil for virksomheden. Du lærer at arbejde i Photoshop, WordPress og Word.

På 'Grafisk grundkursus - online' lærer du at billedredigere i Photoshop, opdatere og vedligeholde hjemmeside i WordPress samt formulere tekster til hjemmesiden eller sociale medier i Word.

Indhold

Billedredigering

På 'Grafisk grundkursus' får du en grundlæggende viden om hvordan du nemt kan lave grafik og billeder til brug på hjemmesider, sociale medier eller andre steder. Du lærer at beskære billeder, redigere lys og farveforhold og redigere i dine billeder. Alt sammen med det formål, at skabe professionelle billeder, som kan bruges i din markedsføring.

WordPress

Du bliver introduceret i at designe og vedligeholde din egen hjemmeside i WordPress. Gennem praktiske opgaver lærer du at indsætte tekst og billeder på sitet, og du lærer at redigere i layout, udseende og typografi, samt at redigere grafik og tekster.

Tekst til website eller sociale medier

Få styr på tekstprogrammet Word, så du hurtigt kan skabe overblik og navigation i dine tekster. 

Husk at vælge dag ved tilmelding

Du tilmelder dig her på siden og viderestilles til efteruddannelse.dk. Her skal du vælge hvilken dag du har planlagt at tage kurset før din tilmelding kan gå igennem. Spørg vores kursussekretær, hvis du er i tvivl. 

Programversion

Photoshop, Gimp, WordPress og Word.

Udbytte

Efter forløbet 'Grafisk grundforløb - online' kan du redigere og vedligeholde hjemmesider i WordPress og du arbejde trygt i programmet. 

Du kan levere gode grafiske materialer til brug på hjemmesider, sociale medier og print. Du har lettere ved at sammensætte og formulere tekster til hjemmesiden, opdateringer på sociale medier eller til en annonce. 

Målgruppe

Kursusforløbet er til dig, der arbejder eller gerne vil arbejde med hjemmesider. Du kan fx være administrativ medarbejder eller kontorassistent med ansvar for at vedligeholde virksomhedens hjemmeside. Du kan også være selvstændig og have brug for viden om, hvordan du arbejder med din forretning på din hjemmeside. 

Forløbet er også tilrettelagt til dig, som er ledig og vil bruge dine 6 ugers jobrettet uddannelse.  

Forudsætninger

Der kræves ingen specifikke forudsætninger for at kunne deltage på 'Grafisk grundforløb - online', men det vil øge dit udbytte af forløbet, hvis du har en vis forståelse for it og grafik. Du skal ikke være superbruger i at redigere hjemmesider, og det er ikke et krav, at du har en hjemmeside at arbejde med.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 1.454,00
Højtuddannet: kr. 5.298,35