English

Photoshop - grundlæggende

Lær at redigere billeder med Photoshop og få kendskab til de vigtigste funktioner, så du selv kan redigere dine billeder, så de fremstår professionelle og klar til brug på web og tryk.

Her er kurset for dig, som vil i gang med Photoshop.
Photoshop er mediebranchens professionelle program til redigering af billeder. I Photoshop kan du arbejde med dine digitale billeder, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

På kurset i PhotoShop lærer du at bruge de mest grundlæggende funktioner gennem praktiske opgaver og øvelser. Du lærer at billedbehandle, justere, redigere og bruge dine billeder kreativt.

Indhold

På kurset lærer du at klargøre billeder på den rigtige måde, så du sikrer dig slutprodukter af høj kvalitet. Du bliver i stand til at styre hele processen i Photoshop fra import til eksport af billedfiler.

  • opsætning af program
  • Photoshops brugerflade og indstillinger
  • grundlæggende værktøjer i Photoshop
  • simple markeringer, fritlægning og samkopiering af billeder
  • justeringer og masker
  • beskæring
  • retouchering

Adobe-pakken

Når du skal arbejde i Adobes programmer, er det en stor fordel, hvis du kan arbejde i flere af programmerne, fx. Photoshop og InDesign. Programmernes værktøjer ligner hinanden, og du kan integrere og udveksle filer mellem programmerne, så du får flotte grafiske resultater. Derfor anbefaler vi, at du tager vores kursus i InDesign eller kursus i Premiere Pro efterfølgende for at få mest muligt ud af Adobes programmer. 

Programversion

Adobe Photoshop CC 2019

Udbytte

Du får et grundlæggende kendskab til PhotoShop, som er Adobes mest anvendte program til behandling af digitale billeder. De praktiske øvelser og opgaver giver dig erfaring og viden om programmet, så du efterfølgende kan arbejde videre med både billedredigering i din hverdag og i din virksomhed.

Målgruppe

Kurset i PhotoShop henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med billedredigering og billedbehandling af digitale billeder. 

Forudsætninger

Du skal have almindelig rutine i brugen af pc og Windows eller mac. Du kan hente en gratis 7-dages prøve af PhotoShop på adobe.com

Pris

kr. 4.950,00

Underviser

Simon Voetmann

Simon Voetmann er uddannet lærer fra Den frie Lærerskole og har derudover en diplomuddannelse i journalistik fra Danmarks Medie- og journalisthøjskole. Han har i mange år undervist efterskoleelever i film, foto og grafisk design.

Når Simon underviser er det med kreative øvelser, højt humør og blik for den enkelte kursists behov. På Simons kurser får du konkrete og relevante værktøjer med hjem, som du kan bruge i dit arbejde.

Simon Voetmann