English

Premiere Pro - grundlæggende

Få et grundlæggende kendskab til programmet Premiere Pro, så du kan arbejde selvstændigt, effektivt og forvandle kedelige videoklip til professionelt videocontent.

Her er kurset for dig, som vil i gang med videoredigering i Premiere Pro.
Premiere Pro er et af de mest populære videoredigeringsprogrammer og bruges først og fremmest til klipning af videoer. Men programmet kan meget mere end det. Du kan fx lægge lyd eller visuelle effekter på din video i postproduktionen. Med Premiere Pro kan du få dine videooptagelser op på et højere niveau. Premiere Pro giver dig mulighed for smarte værktøjer og et kreativt workflow.

Indhold

  • opsætning af programmet
  • brugerfladen i Premiere Pro
  • de grundlæggende værktøjer i programmet
  • starte et projekt og importere videofiler
  • grafik og titler
  • lydjusteringer
  • eksportere dit projekt i det rigtige format

Adobe-pakken

Når du skal arbejde i Adobes programmer, er det en stor fordel, hvis du kan arbejde i flere af programmerne, fx. Photoshop og InDesign. Programmernes værktøjer ligner hinanden, og du kan integrere og udveksle filer mellem programmerne, så du får flotte grafiske resultater. Derfor anbefaler vi, at du tager vores kursus i InDesign eller kursus i PhotoShop efterfølgende for at få mest muligt ud af Adobes programmer. 

Programversion

Adobe Premiere Pro CC 2021

Udbytte

Du får et grundlæggende kendskab til Adobes mest anvendte program til videoredigering. 

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med videoredigering i programmet Premiere Pro.

Forudsætninger

Du skal have almindelig rutine i brugen af pc og Windows eller mac. Du kan hente en gratis 7-dages prøve af Premiere Pro på adobe.com

Pris

kr. 4.950,00