English

Tekster til nettet

Lær at skrive effektive og fængende tekster til internettet og få gode råd om søgemaskineoptimering.

På dette kursus får du en viden om opbygning og redigering af tekster til hjemmesider, intranet og andre elektroniske kanaler, så de udnytter mediets særlige præmisser og fremstår overskuelige og brugervenlige. Du vil komme til at kunne vurdere anvendelsen af nye elektroniske kommunikationsmedier, samt hvordan du bedst kan inddrage dem til netop dit formål.
Du får en introduktion til søgemaskineoptimering (SEO), og hvorfor SEO og Google er to vigtige spillere for dig og din hjemmeside. Du lærer, hvordan du opbygger din tekst med nøgleord, overskrifter og sidetitler, så dine kunder bedre kan finde dig på Google. Og slutteligt for du en introduktion til hvordan du kan arbejde med interne og eksterne links (linkbuilding).

Indhold

  • Tekster til skærmen, ex hjemmesider og intranet
  • Det elektroniske medies særlige præmisser
  • Find inspiration til - og analysér dit eget netsted 
  • Skriv til din målgruppe
  • Kom din bruger/læser i møde og få det rigtige indhold 
  • Links - før læserne ind og ud af dine tekster 
  • Introduktion til søgemaskineoptimering

Kurset indgår i følgende kursusforløb

Programversion

Onlineprogrammer

Udbytte

Du lærer at oprette og formulere effektive og fængende tekster til hjemmesider, intranet og andre elektroniske kanaler. Du vil kunne gøre dine tekster overskuelige, læsevenlige, samt søgemaskineoptimeret, så de bedst muligt fremstår på Google.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til alle, der vil give deres hjemmeside et tekstmæssigt løft. Du kan fx være webredaktør, sekretær, kommunikationsmedarbejder eller andet, hvor du arbejder med formidling på nettet. Du kan også blot have et ønske om at blive bedre til at skrive og redigere tekster til nettet, intranet eller lignende elektroniske kanaler.

Forudsætninger

Vi anbefaler, at du har kvalifikationer svarende til indholdet på vores kursus Opbygning af website.


Pris

Ufaglært/faglært: kr. 252,00
Højtuddannet: kr. 1.203,00