English

NLP kommunikationsværktøjer

Et NLP-grundmodul, hvor du forbedrer din kommunikation ved at lære at forstå dig selv bedre. Du lærer kunsten at stille spørgsmål som ikke er negativt ladet men som skaber klarhed, og du lærer at blive en skarp lytter, så du forstår, hvad der egentlig bliver sagt.

NLP er en model og en metodik udviklet på baggrund af meget talentfulde menneskers måde at tænke og handle på. Den består af en række kommunikationsværktøjer der udvikler og styrker dine evner til at kommunikere og forstå andres kommunikations. Du lærer også dig selv og din kommunikation bedre at kende og kan bruge den på en måde så du stadig har dig selv med.
Det åbner for nye vinkler på problemstillinger og fastlåse situationer så forandring og udvikling opnås på den bedste mulig måde.

Indhold

  • Kunsten at stille spørgsmål, der skaber klarhed 
  • Større forståelse af andre menneskers adfærd og reaktion 
  • Skærp din evne til at lytte til andre og dig selv og kunne agere ud fra det 
  • Hvordan kan jeg forholde mig til vanskelige situationer

Udbytte

På dette NLP grundmodul lærer du at forbedre din kommunikation ved at forstå og matche andres tankemåde og du forbedre også evnen til at lytte til andre og dig selv, det skaber mere klarhed indadtil og udadtil. For at sikre en høj grad af læring veksler kurset mellem oplæg, dialog og praktiske øvelser og tilrettelægges på en sådan måde, at "værktøjerne" afprøves under kurset. Kort sagt du bliver bedre til at forstå andre menneskers adfærd og kommunikation samtidig med at du forbedre din egen kommunikation.

Målgruppe

Dette kursus er for dig, som ønsker om at lære måder og metoder til personlig udvikling.

Forudsætninger

Kurset kræver ingen forudgående kendskab til NLP.

Pris

kr. 3.700,00

Underviser

Elisabet Lycke Nielsen

Elisabet har mange års erfaring med undervisning og coaching for erhvervslivet og har udviklet og undervist på vores NLP-kurser siden 2005.

Elisabet er certificeret NLP-træner til at uddanne indenfor NLP og certificeret coach (PCC) hos International Coach Federation (ICF). Hendes udgangspunkt som coach og underviser er: "at du er den, du er, og min opgave er at skabe et rum, hvor du kan udvikle dit autentiske jeg. Når du bliver bedre til at kommunikere, er det nemmere at håndtere livets udfordringer og opnå større livsglæde og hvad du ellers måtte ønske i livet. Som leder skal du kende dit fundament og dine værdier for at kunne udvikle dit potentiale og dermed styrke dit lederskab. Det arbejder vi med på kurserne."

Elisabet garantere, at du får en øjenåbner for livet, ser nye muligheder og styrker din robusthed.

Elisabet Lycke Nielsen