English

NLP udviklingsværktøjer

NLP er enkle kommunikations-, målsætnings- og udviklingsværktøjer. Kurset er en overbygning til kurset NLP kommunikationsværktøjer.

Kurset 'NLP udviklingsværktøjer' tager udgangspunkt i dig og din personlige udvikling. På kurset dykker du ned i din personlige udvikling og sætter den op mod din rolle i virksomheden i forhold til ansvar og adfærd.

På kurset 'NLP udviklingsværktøjer' vil du blive klogere på psykologien bag andre menneskers adfærd og hvordan du kan handle på andres adfærd. Du får værktøjer til at læse og handle på forskellige adfærd og gennem øvelser i undervisningen lærer du hvordan du kan ændre negativ adfærd.

Indhold

  • større psykologisk forståelse for egne og andres personlighedsmønstre 
  • excellente menneskers tanke og adfærdsmønstre til udvikling af egne ressourcer 
  • anvendelse af din kreative hjerne til at forandre vaner og adfærdsmønstre 
  • at få større indsigt i nødvendigheden af forandring og mere effektivt fokus på målsætning 
  • at få indsigt i egne ressourcer gennem Walt Disney kreativitetsstrategi 
  • din egen unikke personlighed 
  • balance mellem det, du vil og det, du gør.

Som supplement til dette kursus har du mulighed for at købe individuel personlig coaching til forøgelse af din læring og styrkelse af din personlighedsudvikling. Det aftaler du med vores underviser undervejs. 

Udbytte

Du lærer noget om en række enkle kommunikations-, målsætnings- og udviklingsværktøjer, der på en etisk forsvarlig måde støtter op om din personlige udvikling. Som supplement til dette kursus har du mulighed for at købe individuel, personlig coaching til forøgelse af din læring og styrkelse af din personlighedsudvikling.

Målgruppe

Kurset 'NLP udviklingsværktøjer' er for alle, der ønsker at lære mere om måder og metoder til personlig udvikling. Du kan være leder, som ønsker at lede dine medarbejdere ud fra en anden tilgang end den klassiske. Du kan også være en leder på jagt efter et ledelseskursus, som kan give dig indsigt i din egen rolle som leder. 

Forudsætninger

For at kunne deltage på 'NLP udviklingsværktøjer', skal du have gennemført kurset 'NLP kommunikationsværktøjer'. Da 'NLP udviklingsværktøjer' er en overbygning til kurset 'NLP kommunikationsværktøjer'.

Pris

kr. 3.700,00

Underviser

Elisabet Lycke Nielsen

Elisabet har mange års erfaring med undervisning og coaching for erhvervslivet og har udviklet og undervist på vores NLP-kurser siden 2005.

Elisabet er certificeret NLP-træner til at uddanne indenfor NLP og certificeret coach (PCC) hos International Coach Federation (ICF). Hendes udgangspunkt som coach og underviser er: "at du er den, du er, og min opgave er at skabe et rum, hvor du kan udvikle dit autentiske jeg. Når du bliver bedre til at kommunikere, er det nemmere at håndtere livets udfordringer og opnå større livsglæde og hvad du ellers måtte ønske i livet. Som leder skal du kende dit fundament og dine værdier for at kunne udvikle dit potentiale og dermed styrke dit lederskab. Det arbejder vi med på kurserne."

Elisabet garantere, at du får en øjenåbner for livet, ser nye muligheder og styrker din robusthed.

Elisabet Lycke Nielsen