English

Kursuscenter i det nordvestlige Odense

På Rugårdvej 286 i Odense NV finder du vores kursuscenter, hvor vi afholder de fleste af vores kurser. Det foregår i veludstyrede og hyggelige omgivelser med en smuk park i baghaven.

Kursuscenter med smuk park og gratis parkering

Tietgen KompetenceCenter finder du i det nordvestlige Odense smukt beliggende i en stor, dejlig park - ca. 5 km fra Odense centrum. Vores store park er perfekt til diverse udendørsaktiviteter i forbindelse med et kursus eller til en afslappende stund i pauserne. 

Parken

Praktisk information

Dit undervisningslokale oplyses på infotavlen, når du kommer ind ad hovedindgangen. Er du i tvivl kan du altid spørge i receptionen som ligger ved hovedindgangen til venstre.

Hvis du kommer i bil er der gratis parkering, ellers går busruterne 21, 22, 23, 24 og 122 lige uden for døren.
>> DU KAN SE BUSSERNES KØREPLAN PÅ FYNBUS.DK

Køb din mad i Køknet

På kursuscentret har vi Køknet, hvor du kan købe lækker frokostbuffet med lune og varme retter, lækkert smørrebrød, sandwich, frugt og kage eller blande en frisk salat. Frokostbuffeten åbner 11.15. Køknet serverer også morgenmadsbuffet fra 7.45 og frem til kl. 10.00. 

Gratis kaffe, the og chokolade

Der er gratis kaffe, the og chokolade fra vores automater til alle kursister og besøgende. Vi har også opstillet vandkølere, så du kan tanke frisk koldt vand i din drikkedunk. 

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Find Tietgen KompetenceCenter

Du finder vores kursuscenter på Rugårdsvej 286 i det nordvestlige Odense. Her bor vi i den gamle landbrugsskole med gratis parkering og en smuk stor park i baghaven.