English

NLP er en ændring af hele ens liv

"Jeg er overrasket over, hvor stor påvirkning uddannelsen har haft på hele mit liv. NLP er ikke uddannelse men en ændring i hele ens liv," siger Carsten Hestbæk, distriktschef i Netto.

Jeg ville udvikle mig som leder

Carsten Hestbæk tog NLP lederuddannelsen med et ønske om at skabe bedre resultater og rammer for sine medarbejdere. 

Carsten fortæller uddybende: "Jeg blev spurgt af min chef, om det kunne være interessant for mig at lære NLP. Efter at have undersøgt uddannelsen på nettet og snakket med folk, som havde været igennem undervisning og coaching med NLP, besluttede jeg mig for at prøve uddannelsen."

"Min motivation til uddannelsen var at udvikle mine evner som coach og den vej igennem skabe bedre resultater for mig som leder gennem mine medarbejdere. Efter 5 år som leder af medarbejdere havde jeg brug for nye input til, hvordan jeg kunne skabe de bedste rammer for mine medarbejdere; hvad kunne jeg gøre for at de kunne udvikles mere."

NLP er ikke bare en uddannelse - også en livsændring

For Carsten var det en øjenåbner, hvor stor påvirkning, NLP har haft på hans liv og måden, han arbejder med sin personlige udvikling og udvikling af sine medarbejdere. "Uddannelsen har givet mig værktøjer til at udvikle og løse forskellige udfordringer i forhold til situationer, samarbejde og udvikling. Både i mit arbejdsliv og privatliv. For eksempel konflikthåndtering, visioner/muligheder, skabe balance for medarbejdere til at optimerer deres effekt.

"Jeg er overrasket over, hvor stor påvirkning uddannelsen har haft på hele mit liv.  NLP er ikke uddannelse men en ændring i hele ens liv. Værktøjerne bruger jeg i forskellige situationer, men tankegangen ligger fast hele tiden. NLP er et mind-set (livssyn), hvor man også får nogle værktøjer til at bearbejde forskellige udfordringer og løsninger til at nå ens drømme og visioner."