English

Virksomhedsøkonomi B online

Mangler du Virksomhedsøkonomi B for at kunne starte på din drømmeuddannelse eller har du blot brug for at opkvalificere dine kompetencer i faget?

På et blended learning forløb i Virksomhedsøkonomi B har du 6 undervisningsaftener sammen med andre kursister, som du kan deltage i på skolen eller hjemmefra via online konference. Resten af studietiden arbejder du selv med opgaver, videoer, quizzer, refleksion og tekster. Dermed har du fuld fleksibilitet i forhold til, om du vil læse hjemmefra, på arbejde eller i udlandet og du har både adgang til faglig sparring og mulighed for individuel tilrettelæggelse af din studietid.

Indhold

  • Virksomhedens art og ejerforhold
  • Virksomhedens etablering og drift
  • Virksomhedens indtægter og omkostninger
  • Årsregnskaber og årsrapporter
  • Regnskabsanalyse og virksomhedsanalyse
  • Virksomhedens strategi
  • Økonomi- og logistikstyring
  • Resultatbudgettering og budgetformål.

Faget afsluttes med både en skriftlig og en mundtlig eksamen. Den skriftlige prøve varer 4 timer, og foregår på grundlag af en central stillet opgave. Den mundtlige prøve tager udgangspunkt i dit projektforløb fra undervisningen, og et ukendt tekstmateriale med tilhørende spørgsmål.

Husk at vælge dag ved tilmelding

Du tilmelder dig kurset her på siden og viderestilles til efteruddannelse.dk. Her skal du vælge hvilken dag du har planlagt at tage kurset før din tilmelding kan gå igennem. Spørg vores kursussekretær, hvis du er i tvivl.

Programversion

Faget afvikles via vores online læringsportal, og vi anbefaler, at du bruger Google Chrome til at åbne og arbejde i portalen. Du har desuden behov for en Office-pakke, som du kan hente med skolens licens.

Udbytte

Du får en bedre indsigt i virksomhedens økonomiske forhold, lærer at forstå økonomiske fagord og beregninger og adgang til visse videregående uddannelser.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, som vil opkvalificere din økonomiske uddannelse til Virksomhedsøkonomi B og ønsker en fleksibel uddannelse, hvor du modtager undervisning sammen med andre kursister, men samtidigt har mulighed for at læse og løse opgaver, når det passer dig.

Arbejdsmængden og tilrettelæggelse af fællesundervisningen gør, at du kan tage faget ved siden af et fuldtidsarbejde eller -studie.

Forudsætninger

 Erhvers- eller Virksomhedsøkonomi C - (eller tilsvarende uddannelse/viden).

Pris

kr. 2.000,00