English

Onlinekurser

Søger du en fleksibel uddannelse eller et kursus, som kan kombineres med arbejde og familie? Så er en af vores online uddannelser måske noget for dig.

Onlinekurser med 100% fjernundervisning

På Tietgen tilbyder vi en lang række onlinekurser, som er fleksible for dig. Du bestemmer hvor og hvornår du vil efteruddanne dig - materialet til kurserne er tilgængeligt 24-7. Alle online AMU-kurser afsluttes med en AMU-prøve eller AMU-test, hvor du tester din viden fra kurset. Efter en bestået test modtager du dit AMU-bevis i E-boks.

Fleksible onlinekurser

Du kan nemt tage et af vores onlinekurser - alt du behøver er internetadgang via en computer eller en tablet. Du får altså max fleksibilitet i din hverdag, hvor du kan lære, når det passer dig, og du kan gå frem i det tempo, du har lyst til. 

Der er mange fordele ved at uddanne dig online:

  • Du kan deltage fra stuen, sommerhuset, sengen, hjemmekontoret, jobbet, campingvognen eller udlandet
  • Du kan lære lige i det tempo, som passer med din rytme
  • Du har adgang til undervisningsmaterialet 24 timer i døgnet
  • Der er ingen fremmøde hos os i Odense
  • Du sparer udgifter til transport fordi du ikke skal møde op til undervisning

Kontakt en underviser

Hvis du får brug for vejledning eller sparring så kan du komme i kontakt med en underviser alle hverdage fra 8.00 - 15.20. Underviserens kontaktinformationer findes på vores online undervisningsplatform, hvor også kurset ligger. 

Tilmelding

Vær opmærksom på, at du ved tilmelding skal angive hvornår du har planlagt at tage kurset. Dvs. du skal vælge bestemte dage for dit onlinekursus eller kan din virksomhed ikke søge VEU-godtgørelse for den tid du efteruddanner dig. 

Se vores udbud nedenfor

AMU-kurser

AMU står for ArbejdsMarkedsUddannelse, og er efteruddannelse primært udviklet til faglærte og ufaglærte medarbejdere. Er du ledig eller selvstændig har du også mulighed for at tage et AMU-kursus. AMU kan være et enkelt kursus eller det kan være et kursusforløb sammensat af flere forskellige AMU-kurser. Det afhænger af, hvad du har behov for. 

DET KAN BETALE SIG FOR DIG OG DIN ARBEJDSPLADS

Vi har en række kursustilbud, som virkelig kan betale sig at benytte i forbindelse med nedlukningen af Danmark. Fx kan du tage på et af vores AMU-kurser, og hvis du er i AMU-målgruppen, kan du søge om løntabsgodtgørelse(VEU-godtgørelse) for den tid du bruger på at lære. På den måde taber din arbejdsplads ikke penge på at du dygtiggør dig.

NÅR DU TILMELDER DIG

Vær opmærksom på, at du ved tilmelding videresendes til efteruddannelse.dk, og skal finde dit kursus på en liste over alle AMU-kurser. Derfor foreslår vi, at du husker navnet på kurset eller skriver det ned, så du nemt kan finde det igen ved den endelige tilmelding. Hvis du får problemer med tilmeldingen, sidder vores sekretærer også klar til at hjælpe dig. 

Se alle vores online AMU-kurser i listen nedenfor. Du kan også søge efter et bestemt kursus ved at klikke på forstørrelsesglasset ude til højre. 

Listen er opdateret tirsdag 08.12.20 kl. 09.02

Microsoft Office programmer

Excel

Word

PowerPoint

Markedsføring på digitale kanaler

It og arbejde foran computeren

Kommunikation

Ledelse og projektstyring

Økonomi og regnskab

Kurser på grundlæggende niveau

Forberedende VoksenUndervisning

FVU står for Forberedende Voksen Undervisning og er for dig, der har udfordringer med at læse, skrive, regne, engelsk eller it. På Tietgen udbyder vi flg. FVU-kurser online, og de er derfor ideelle i forbindelse med nedlukningen af Danmark, som vi ser nu: 

FVU-kurserne er gratis for dig at deltage på, og din virksomhed kan søge om løntabsgodtgørelse i form af Statens VoksenUddannelsesstøtte (SVU).

Alle tre FVU-tilbud afholdes som onlinekurser også selvom der står skrevet noget andet. Vi afholder dem online, som et ekstraordinært tiltag i forbindelse med corona-nedlukningen af Danmark. 

>> DU KAN LÆSE MERE OM ALLE VORES FVU-TILBUD HER 

Gymnasial Suppleringskurser

Gymnasial supplering i matematik eller virksomhedsøkonomi

På Tietgen udbyder vi, som en af de få skoler i Region Syddanmark, matematik A, B og C samt virksomhedsøkonomi B som gymnasial suppleringskurser (GS). Du kan se vores GS-kurser nedenfor.

NÅR DU TILMELDER DIG

Al tilmeldig til vores gymnasial suppleringskurser (GS) foregår hos Odense Katedralskole.
HUSK at skrive Tietgen Business under bemærkninger for at vælge os ved tilmelding.

Se alle vores online GS-kurser i listen nedenfor. Du kan også søge efter et bestemt kursus ved at klikke på forstørrelsesglasset ude til højre. 

Matematik

Virksomhedsøkonomi

Enkeltfagskurser

Enkeltfag kan være adgangsbilletten til din drømmeuddannelse

Mange uddannelser har specifikke adgangskrav, som du skal opfylde for at kunne blive optaget på uddannelsen. Mangler du et fag eller et niveau, kan du tage et enkeltfag for at øge dine chancer for at komme ind på dit drømmestudie. 

Online erhvervsuddannelse

Tag din erhvervsuddannelse online

Du kan blive klar til en elevplads ved at tage din erhvervsuddannelse online. På Tietgen har du rig mulighed for at tage resten af din erhvervsuddannelse hjemmefra. 

Eud5 brancheskift

Eud5 er et kort og målrettet online-forløb, for dig, der allerede har en merkantil erhvervsuddannelse, typisk en eus, men gerne vil skifte branche.

Læs mere om Eud5 brancheskift her.

Eus5 for stx, htx eller hf

Eus5 er et kort og målrettet online-forløb, for dig, der har en stx, htx eller hf og gerne vil skifte retning og nu gå målrettet mod en erhvervsuddannelse.

Læs mere om Eus5 for stx, htx og hf her.

Eux15 - fra eud til eux

Eux15 er et online-forløb, for dig,der vil bygge videre på din viden fra eud eller hg. Efter de 15 uger får du adgang til studieforløbet, der har en varighed på 1 år.

Læs mere om Eux15 her.

Eud20 butik, handel og event

Eud20 er et 20 ugers online forløb for dig, der er målrettet en uddannelse inden for Butik, Handel (Business to Business) eller event.

Læs mere om Eud20 butik, handel og event her.

PIU - praktik i udlandet (online skoleforløb)

Skal du tage din elevplads i udlandet (PIU), og er det inden for kontor (administration), kan du nu tage hovedforløbet online på Tietgen Business.

Læs mere om PUI her.

Find dit næste onlinekursus her

 

Dato/periode

Kursusnavn

Varighed

Undervisningsform

Find et kursus

Dyk ned i vores mere end 450 kurser og lad dig inspirere af de ni forskellige kategorier.

Spørgsmål? Kontakt os

Har du spørgsmål så kontakt os endelig.