English

Genåbning

Vores kursuscenter er igen åbent og vi begynder så småt at få kursister ind. Vi følger naturligvis alle retningslinjer, så vi alle kan være trygge ved at mødes.

Gradvis genåbning af kursuscentret

Fra tirsdag 6. april 2021 åbner vi gradvist for fremmødeundervisning på vores kursuscenter i Odense. Alle kursister og medarbejdere, der møder ind, skal kunne fremvise en negativ covid-19-test, der højst er 72 timer gammel. På kursuscentret har vi åbnet et testcenter, hvor man kan teste sig selv. Tetcentret har åbent alle hverdage kl. 7.30, 8.15 og 12.30. 

Læs mere om vores covid-19-retningslinjer her.

Ledige må møde frem til undervisning

Vi åbner op for fremmødeundervisning på vores kurser for ledige, hvilket betyder, at alle vores ledige kursister må møde ind på vores kursuscenter for at modtage undervisning! 

Det gælder for alle kursusforløb, der starter fra i dag. Så er du ledig og har du tilmeldt dig et kursus, så skal du møde op hos os på Rugårdsvej 286 i Odense NV. Er du ledig og i gang med et forløb, skal du fortsætte onlineundervisningen, som du har gjort hidtil.

Vil du starte på det forløb?

Er du ledig og vil starte på et forløb hos os, starter vi nye forløb op fra mandag 26. april, som alle bliver med fremmødeundervisning - hvis smittetallet stadig tillader det. Du kan se alle vores forløb for ledige og hvornår de starter. 

Opdateret torsdag 15. april 2021.

Dato/periode

Kursusnavn

Varighed

Undervisningsform