English

40 år i Tietgens tjeneste

Vi er på Tietgen meget stolte over at kunne fejre, at vores dygtige og meget vellidte kursussekretær Marianne Aalykke den 8. august har været ansat hos os i 40 år.

40 år i Tietgens Tjeneste

Marianne begyndte sin tid hos os som vikar på det daværende TietgenSkolen på Nonnebakken - på det som dengang hed Dagskolen og Løncentret. Efter endt vikariat blev Marianne ansat i det, der hed enkeltfags- og merkonomafdelingen. I 1991 blev hun tilknyttet administrationen på kursusafdelingen, det der nu hedder Tietgen KompetenceCenter, og var dermed med til at bygge en hel ny afdeling op. En overgang var hun også tillidsrepræsentant for de administrative kolleger i afdelingen.

En ufattelig viden om Tietgen

Som forstander på Tietgen KompetenceCenter Kim Larsen udtrykker det: "Marianne Aalykke er nok én af de medarbejdere hos os, der ved allermest om organisationen, vore værdier og den viden og muligheder, vi med vore ydelser ønsker at give kunder, kursister og studerende. Marianne leverer hver eneste dag et fantastisk og samvittighedsfuldt stykke arbejde, og en service, der er i særklasse."

At Marianne er en glad og humørfyldt person, som på sin egen facon, gør det både trygt og nemt for kunderne at komme til os, er noget vi sætter meget stor pris på hos Tietgen. Nu er Marianne også en meget beskeden person – men hun skal i dén grad have den ros og opmærksomhed, som hun fortjener!

Vi glæder os alle meget til at fejre Marianne sammen med kunder, kolleger, familie og venner af huset ved receptionen 8. august 2017 og ønsker Marianne et stort tillykke med dagen.