English

Stor vækst i antallet af uddannelsesaftaler

På Tietgen Business har der været gang i kuglepennen i starten af 2021. I årets første måned er der på Tietgen Business indgået 26 uddannelsesaftaler mellem en elev og en virksomhed.

Gang i kuglepennen: Antallet af underskrevne uddannelsesaftaler stiger

I årets første måned er der på Tietgen Business indgået 26 uddannelsesaftaler, der er den kontakt en elev indgår med en virksomhed om læreplads. Det tal er 50 % højere end på samme tid sidste år. 

Selvom vi lever i en tid med hjælpepakker, usikkerhed og genåbningsdrømme, så har coronakrisen ikke slukket for de fynske virksomheders efterspørgsel på kvalificeret faglært arbejdskraft - tværtimod.

Antallet af ledige elevstillinger er her i starten af februar, der regnes for højsæson, på niveau med sidste år.

Uddannelseschef på Tietgen Business, Jesper Stentoft er glad for den aktuelle efterspørgsel på skolens elever.
”Lige nu har vi indgået 26 uddannelsesaftaler mod 17 sidste år på samme tid. Jeg har en god fornemmelse for fremtiden. Der er knap 100 ledige elevstilling indenfor det felt, vi uddanner til – og kommer nye til næsten dagligt”, siger Jesper Stentoft  

Jesper Stentoft fortsætter,
”Der er god energi hos vores elever. Godt nok har de elever, der i januar afsluttede deres grundforløb, oplevet et anderledes skoleforløb end de havde regnet med, fordi vi har kørt med onlineundervisning, men det har bestemt ikke dræbt deres motivation og lyst til at komme ud og gøre en forskel i de fynske virksomheder”.