English

Flere har valgt hhx og 10. klasse på Tietgen

Fredag den 1. marts var der deadline for optaget til sommerens studiestarter. De foreløbige optagstal for Tietgens to ungdomsuddannelser viser pæn fremgang begge steder.

Flere har valgt hhx og 10. klasse på Tietgen

Fredag den 1. marts var der deadline for optaget til sommerens studiestarter. De foreløbige optagstal for Tietgens to ungdomsuddannelser viser pæn fremgang begge steder. På gymnasiet i Bolbro venter f.eks. en flot fremgang på omkring 6%. På eud/eux på Tietgen Business er der fremgang på 6-8 % og yderligere en stor fremgang i optaget på de nye og nuværende 10.klasse-tilbud. Her har foreløbigt 80% flere elever valgt at tage deres 10. klasse fra sommeren 2019. Tallene på Tietgen Business er foreløbige, da der i løbet af sommeren sker en del løbende tilmelding, men disse foreløbige tal er meget positive.

Direktør på Tietgen Annette Vilhelmsen er glad for udsigterne til styrkede elevtal efter sommer. ”Vi er glade for at så mange familier og unge mennesker har fundet Tietgens-uddannelsestilbud attraktive og relevante. Vi glæder os til at slå dørene op til de nye elever efter sommer. Samtidig vil jeg rose medarbejderne og de nuværende elever på Tietgen, der hver dag leverer en god skoleoplevelse med høj faglighed og et stærkt socialt miljø. Det er jeg både stolt og taknemmelig over.”