English

Første student fra hhx

I dag udklækkes første student fra Tietgen Handelsgymnasium - stort tillykke til alle vores kommende studenter. Fejringen i år foregår ikke helt som den har gjort tidligere pga. corona.

Første hhx-student udklækket på Tietgen

Tirsdag 2. juni 2020 kl. 8:45 blev første student fra Tietgen Handelsgymnasium i 2020 udklækket. I år hedder vores første hhx-student Christian Friis Nyrnberg. Christian var oppe i studieområdeprojekt (SOP), som er et større skriftligt projekt i to valgfrie fag.

>> DU KAN SE VORES LIVE STREAMNING AF FØRSTE STUDENT PÅ FACEBOOK

440 hhx-studenter udklækkes

Christian og hans eksamen starter årets glædelig begivenhed, hvor det vrimler med hhx-studenter på Tietgen Handelsgymnasium. Fra i dag og frem til mandag 8. juni udklækker vi ikke mindre end 440 hhx-studenter. Og vi ønsker stort tillykke til dem alle sammen!  

En anderledes studenterfejring

Fjering af studenterne i år bliver helt anderledes end det vi kender fra tidligere. Den første forandring møder de nyudklækkede studenter allerede når de træder ud af eksamenslokalet. Her står hverken familie eller venner klar med hue og lykønskninger, som de plejer. På grund af corona-skæpningerne, må famile og venner pænt vente udenfor skolen med hue og champagne. 

Teknisk set er Christian og de andre dimiterende elever heller ikke studenter i det øjeblik de kommer ud fra eksamenslokalet. De mangler at få deres sidste to skriftlige karakterer samt årskarakterer, og de har ca. 14 dages undervisning på skolen tilbage.

Dimission og studenterkørsel

Vi venter på udmelding fra sundhedsmyndighederne mht. hvordan vi må afholde dimission for vores studenter. Den foreløbige plan er at afholde flere mindre begivenheder i dagene fra den 24. til den 26. juni. Vi melder noget konkret ud så snart vi har fået de nye retningslinjer. 

Med hensyn til studenterkørsel, så afventer vi også her udmelding fra sundhedmyndighederne.