English

Nyt kursusforløb: Lean-projektassistent

Bliv en effektiv projektassistent, der kan assistere projektlederen med kortlægning af værdistrømme og optimering af processerne.

Bliv en stærk medarbejder i et projektteam

Kursusforløbet 'Lean-projektassistenthenvender sig til dig, som arbejder i administration, service, logistik eller som projektmedarbejder, med interesse i at blive mere effektiv i dit arbejde og forstå, hvordan processer og arbejdsgange hænger sammen.

Du vil få mulighed for at lære at assistere en projektleder med kortlægning af værdistrømme og optimering af processer. Kursusforløbet giver dig viden om Lean-principperne, samt de basale Lean-værktøjer, så du kan medvirke til at optimere din organisation. Du får desuden muligheden for at få indblik i arbejdsprocesser og indsatsområder, der er velegnet til optimering, samt indblik i det at arbejde projektorienteret.

Hvad er Lean?

Lean har fokus på mere værdi og mindre spild. Lean kan implementeres i alle organisationens processer, hvor arbejdsgange gentager sig, med formål at optimere og minimere ud fra værdiskabelse og ved at skabe flow i værdikæden.

Lean basere sig på fem grundlæggende principper; kundeværdi, værdistrømme, flow, pull/styring og løbende forbedring, således at alle værdiskabende og ikke-værdiskabende aktiviteter kan kortlægges, så du kan danne dig et overblik over, hvor der skal effektiviseres. 

Mød underviseren: Rune A. hedegaard

Rune Axelholm Hedegaard er underviser og konsulent. Han er knivskarp til alle former for Lean-analyser og hjælper et hav af virksomheder med at gennemgå arbejdsgange og identificere spild.

Mød underviseren: Rune A. hedegaard

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Marianne Aalykke

Kursussekretær Telefon: 65 45 25 09 Mail: maaa@tietgen.dk