English

Opstart i PraktikCentret trods corona

I sidste uge startede vi 11 detailelever og 31 elever på handel/kontor i Tietgen PraktikCenter op efter corona-nedlukningen.

Opstart af nye elever i PraktikCentret

I sidste uge startede 11 detailelever og 31 elever på handel/kontor på Tietgen PraktikCenter. Detaileleverne arbejder lige nu på forskellige ting, blandt andet er de ved at forberede status, som de skal afholde i næste uge. Nogle andre arbejder på forskellige kurser på vores onlineportal Canvas, som forbereder dem på de snarlige fagprøver.

Kommende arbejdsopgaver

I de kommende uger skal eleverne kigge ind i, hvordan detailbranchen klarer sig i disse covid-19 tider, hvilke tiltag de gør sig, og hvordan det virker. Så skal de have disse implementeret i vores elevdrevet butik SHOP IN, så vi vil i den kommende tid blandt andet kunne se eleverne afholde onlineshopping med spændende varer på Facebook.

Vores handel- og kontorelever er fuld gang med det daglige arbejde, og de arbejder sammen med de elever, som er hjemme online via Canvas og Skype Business. Der bliver afholdt morgenmøder for alle via Canvas-konference hver dag, hvor dagens projekter gennemgås, og møderne optages til intern brug, hvis man ikke kan deltage. Vi har et godt samarbejde med de øvrige praktikcentre, som også er ved at komme i gang, så handlen igen kan klares. Desuden holder eleverne selv Skypemøder, hvor de taler de forskellige sager igennem og har vidensdeling på den måde. Vores ERP-system NAV 18 kan tilgås af alle og online, så de kan bogføre og fakturere.

Stemningen i PraktikCentret er rigtig god, og alle er glade for at være kommet i gang.