English

Om Tietgen

Tietgen er en uddannelsesinstitution med ungdomsuddannelserne hhx, eud og eux samt et kursuscenter i Odense. Tietgen er opkaldt efter forretningsmanden C.F. Tietgen.

Tietgen er en af de største uddannelsesinstitutioner i regionen. Direktion, økonomi- samt løn- og personaleafdeling holder til på 5. sal på Tietgen Handelsgymnasium, Elmelundsvej 10, 5200 Odense V. 

Mere end 2.500 elever/kursister og 300 medarbejdere har sin daglige gang på en af vores afdelinger.

Tietgen Handelsgymnasium

Et af landets største gymnasier med stærkt fokus på faglighed, forbindelse til omverdenen og socialt sammenhold. Gymnasiet har til huse i flotte omgivelser i det vestlige Odense på Elmelundsvej 10. 

Her udbydes 3-årig hhx-uddannelse med mange forskellige muligheder. Som det eneste sted i landet udbydes innovation på A-niveau i den unikke studieretning forretningsudvikling.

Gymnasiet er desuden godkendt til Team Danmarks særlige gymnasieforløb

Tietgen Business

Rummer vores erhvervs- og virksomhedsrettede uddannelser og kurser.

På Lerchesgade 29 i Odense C - 2 min. gang fra Odense Banegård finder du vores ungdomsuddannelser og vejledning: 

Tietgen KompetenceCenter

På Rugårdsvej 286, Odense NV - og som en del af Tietgen Business - finder du vores kursusafdeling, hvor vi afholder flere forskellige kurser: 

  • Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) inden for ledelse, økomoni, regnskab, it/digitalisering, sprog, kommunikation, salg og markedsføring.
  • Korte intensive kurser.
  • Virksomhedstilpassede kurser, som afholdes hos os eller i virksomheden.

På Rugårdsvej ligger også Tietgens internationale afdeling, som er vores projektafdeling, der bl.a. arbejder med EU Socialfondsprojekter.