English

It-vejledning til elever

Her finder du diverse it-vejledninger til elever på Tietgen Handelsgymnasium eller Tietgen Business

Problemer med trådløst netværk?

Du skal benytte Tietgen-WiFi. Kan du ikke logge på fra en Mac, kan du prøve det her

Sådan kan du fejlfinde

Har du glemt dit Uni-login eller koden

Gør sådan

Gratis adgang til Office 365

Som elev på Tietgen har du mulighed for at benytte Office 365 gratis, så længe du er tilknyttet skolen. Du har derfor mulighed for frit at bruge flg. services knyttet til Office 365

• Office 365 web apps
  • Download af Office Pro
  • 1 TB OneDrive

Læs mere om, hvordan du får adgang her

Print - og tjek din printsaldo

Print via WEB

Print via WEB-kort version

Husk at tjekke din printsaldo inden du printer - hvis der ikke er penge nok på, kan du ikke printe ud. Mangler der penge på kontoen, kan du indsætte flere penge på kontoret.

Tietgenmail på din mobil

Du kan vælge at installere Microsoft Outlook app’en, som både fås til Android og iOS - sådan

Du kan også vælge at bruge telefonens indbyggede mailsystem. I det tilfælde skal du huske at angive, at det er en Exchange postkasse. Også her logger du ind med din Tietgenbrugers mailadresse.

Indgang til Canvas - Tietgen Online - Online undervisning

Hjælp til elever

Videoer

Kom godt i gang med online undervisning - elever

Kom godt i gang med online undervisning - kursister

Hjælp til Mac

Har du brug for hjælp til din Mac, hvad enten det er installation af Office på Mac, almindeligt vedligehold og opdateringer eller andet, så er der hjælp at hente i dette Canvas-kursus.

Hjælp til Mac for elever og lærere

*Vær opmærksom på, at du bliver bedt om at logge ind i Canvas, hvis du ikke allerede har det åbent.

Access på Mac

Har du brug for Access fra din Mac, kan du logge på fjernskrivebordet, wts.tietgen.dk. Læs mere om hvordan du gør