English

Online kurser og uddannelser

På Tietgen har vi en række online uddannelser, kurser og webinarer. Du kan fx tage eud business online og blive klar til en elevplads, eller du kan tage et AMU-kursus i Excel, sociale medier eller skriftlig kommunikation

Bliv klogere når du vil og hvor du vil

Med Tietgens online kurser og uddannelser har du mulighed for at lære hjemmefra, fra udlandet eller noget helt tredje. Du er ikke bundet af rejsetid, skoleskema eller fremmødepligt. Alt du behøver er en computer og internetadgang. Her på siden har vi samlet alle de uddannelser og kurser vi har lige nu. Fælles for dem alle er, at de forgår 100% online.

Hvilke kurser og uddannelser kan du tage som online?

Forberedende voksenundervisning

I forbindelse med covid-19 har vi lavet nogle af vores FVU-tilbud om til onlinekurser. Dvs. du kan tage kurserne online eller som live streaming, hvor vi streamer undervisningen live. Det drejer sig om flg. kurser:

FVU-kurserne er gratis for dig at deltage på, og din virksomhed kan søge om løntabsgodtgørelse i form af Statens VoksenUddannelsesstøtte (SVU).

Onlineundervisning tilpasses dig og din hverdag

Fjernundervisning eller onlineundervisning er super fleksibelt for dig, der har en travl hverdag eller som ikke lige bor i nærheden af Odense. Som onlineelev er du ikke bundet af mødetid, transport eller andet. Du kan studere på de tidspunkter, der passer ind i din hverdag og du kan studere hvor du vil. 

Vores undervisere på onlinekurserne og onlineuddannelserne er nogen af de bedste undervisere, der er specialiserede inden for det de gør. De har stor erfaring med at undervise online, og ved derfor hvad der skal til for at motivere og engagere dig i dine studier eller dit kursus. Du kan altid komme i kontakt med underviserne via mail, telefon eller video. 

Marco tog 5 ugers eud business

Marco Kiel Erhardt afsluttede i sommer 2018 en 5 ugers online uddannelse på Tietgen Business. Det var vigtigt for Marco, at han kunne tage uddannelsen online henover sommeren, da han startede på en elevplads hos Intel i München i august. Hør Marco fortælle om at læse 5 ugers online, og hvordan man godt kan få hjælp fra sin underviser, selvom man ikke sidder på skolen.