English

Praktik i udlandet

Drømmer du om at arbejde og bo i udlandet og kunne du tænke dig at tage din uddannelse i udlandet? Som elev på hovedforløbet kontor/administration kan du nu tage din elevuddannelse i udlandet - og dine skoleophold som onlineundervisning.

Et udenlandsophold styrker dine faglige og personlige kvalifikationer

Med et udenlandsophold og arbejdserfaring fra udlandet kan du få et forspring i konkurrencen på de mest spændende stillinger, når du er færdiguddannet. Med et udenlandsophold får du gode sprogkundskaber og udvikler dine personlie kvalifikationer, og vi lover dig, at du får en oplevelse for livet. 

Elevplads i udlandet med PIU

Det er helt op til dig hvor i verden du vil hen. Du har måske allerede en elevplads i tankerne som du kan få gennem noget familie eller dit netværk. Hvis du ikke har mulighed for at finde en elevplads selv, kan du bruge PIU - Praktik I Udlandet. PIU er en ordning som hjælper elever på erhvervsuddannelser med at finde en elevplads, når eleverne har afsluttet deres grundforløb. Med PIU får du hjælp til at finde en elevplads i Storbritannien eller Tyskland. Det er også PIU, der hjælper dig med at få din elevplads godkendt - også når du selv har fundet din elevplads. Uanset hvilken form du vælger, så er det PIU, der hjælper dig - både praktisk eller økonomisk.