English

Til virksomheder

På Tietgen har vi en række tilbud tilpasset virksomheder. Er du fx interesseret i at sende dine medarbejdere på kursus, ansætte en elev fra Tietgen Business eller indgå i et samarbejde med os - så finder du nærmere information her. AKTUELT - Se Coronalinks herunder

Tietgen er en af de største uddannelsesinstitutioner i Danmark, og Danmarks største udbyder af kurser og efteruddannelse til medarbejdere. Derfor har vi også en  bred vifte af tilbud og muligheder for samarbejde med virksomheder. 

Nyt midlertidigt løntilskud til elever 2020

Fra 1. maj til 31. december 2020 får I som private arbejdsgivere automatisk et midlertidigt løntilskud for jeres elever - ud over lønrefusionen fra AUB og praktikbonus fra Praktikplads-AUB. Det betyder, at I kan få dækket det meste af jeres lønudgifter i resten af 2020.

Størrelsen på løntilskuddet afhænger af uddannelsesaftalen. I får:
•75 % af elevlønnen for de elever, som I allerede har ansat.
•90 % af elevlønnen for nye ordinære uddannelsesaftaler, der starter fra 1. maj 2020.

Se mere her: virk.dk

Nyt midlertidigt løntilskud til elever 2020

Nyheder fra Tietgen

12.03.2021 / TIETGEN

Ressourcechef takker af

Ressourcechef på Tietgen, Erik Schou takker af efter mere end 40 år i den merkantile erhvervsskolesektor.

Læs mere
26.02.2021 / BUSINESS

Elevpladser: Virksomheder gør sig attraktive for elever

Der er rift om eleverne i øjeblikket, så virksomheder gør hvad de kan for at gøre sig attraktive over for kommende elever. En populær løsning er, at kombinere elevuddannelsen med 1-2 akademifag i ledelse.

Læs mere
25.02.2021 / TIETGEN

Landsdækkende udviklingsprojekter lander hos Tietgen

Store millionbevillinger fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og EU's Socialfond sikrer, såvel to nye projekter, som fortsættelsen af et tredje.

Læs mere
11.02.2021 / BUSINESS

Stor vækst i antallet af uddannelsesaftaler

På Tietgen Business har der været gang i kuglepennen i starten af 2021. I årets første måned er der på Tietgen Business indgået 26 uddannelsesaftaler mellem en elev og en virksomhed.

Læs mere
05.02.2021 / KURSER

Ny onlineform på ledelseskurser

På vores ledelseskurser introducerer vi nu en ny og tilpasset online undervisningsform for at sikre vores kursisters udbytte. Det gør vi ved at livestreame undervisningen fordi vi mener, at ledelse sker i samspillet mellem mennesker.

Læs mere
20.01.2021 / KURSER

Gode nyheder om test og prøver i AMU

Vi på Tietgen investerer mange ressourcer i at skabe den bedst mulige oplevelse for vores kursister. Dette lønner sig i form af at 98 % af vores AMU-kursister består deres AMU-prøver. Her på siden kan du læse hvordan vi forbereder vores kursister til deres prøver.

Læs mere
14.12.2020 / TIETGEN

Juleferie på Tietgens afdelinger

Vores afdelinger på Tietgen holder ferie mellem jul og nytår. Læs mere om hvilke afdelinger, der holder ferie hvornår.

Læs mere
30.11.2020 / TIETGEN

Åbent Hus afholdes online i 2021

Pga. COVID-19 afholder vi Åbent Hus på Tietgen Handelsgymnasium og på Tietgen Business online via vores Facebook-profiler.

Læs mere
21.10.2020 / KURSER

Nyt kursusforløb: Lean-projektassistent

Bliv en effektiv projektassistent, der kan assistere projektlederen med kortlægning af værdistrømme og optimering af processerne.

Læs mere

Strategisk samarbejde om dansk-kurser med Rosa Danica

Vi har på Tietgen KompetenceCenter stor erfaring med at indgå strategiske samarbejde om uddannelse af medarbejdere. Bl.a. har vi et godt og udbytterigt samarbejde med gartnerivirksomheden Rosa Danica i Marslev, hvor vi lærer deres udenlandske medarbejdere dansk.

Her i videoen kan du høre afdelingsleder Rasmus Moth og to medarbejdere fortælle om deres udbytte af samarbejdet. 

Er din virksomhed også interesseret i at indgå et strategisk uddannelsessamarbejde med os, er du velkommen til at kontakte vores kursusafdeling via formularen nederst på denne side eller kontakte en af vores virksomhedkonsulenter her