English

Elever

På Tietgen hjælper vi dig hele vejen - lige fra rekruttering af din næste elev over udfyldelse af uddannelsesaftale til elevens uddannelsesforløb i din virksomhed.

Det skal være let at ansætte elever - og det skal være let at have elever

Det er vores mantra på Tietgen. Og derfor er vi også altid klar med rådgivning og vejledning i forbindelse med elevansættelser, udarbejdelse af uddannelsesaftaler og konkrete råd under elevernes uddannelse. 

Tietgen PraktikService

På Tietgen har vi fire praktikkonsulenter og to uddannelsessekretærer, der hjælper med at formidle ledige elevpladser mellem eud- og eux-elever fra Tietgen Business og virksomheder. Sammen udgør de det stærke hold vi kalder Tietgen PraktikService.

Vores praktikkonsulenter har tæt kontakt til virksomheder i det fynske erhvervsliv og ser hurtigt hvor elever fra Tietgen kan matche din virksomheds behov. Samtidig vejleder og rådgiver de også virksomheder om 

  • Hvordan man bliver godkendt som uddannelsessted
  • Hvordan en virksomhed ansætter en elev
  • Uddannelsesaftaler
  • Elevløn, arbejdstid og tilskudsmuligheder
  • Skoleophold og fagprøve

Vores to uddannelsessekretærere administrer elevernes hovedforløb, skemaer og undervisning. De er samtidig også skarpe på regler omkring fagprøver, lønrefusion og skoleophold. 

Årets Lærepladser på Tietgen

12.10.2021 / BUSINESS

FynBus er Årets Læreplads 2021

Vi har i dag kåret fundet Årets Læreplads inden for detail, handel , kontor, offentlig administration og digital handel. Og sendt FynBus videre til den nationale konkurrence om at blive Årets Læreplads i Danmark.

Læs mere
22.10.2020 / BUSINESS

Stoff & Stil er Årets Læreplads 2020

I går kørte vi rundt til vinderne af Årets Lærepladser inden for vores fem områder. Vinderen af hovedprisen, og den virksomhed som vi sender videre til den nationale konkurrence, er Stoff & Stil i Odense.

Læs mere
22.11.2019 / BUSINESS

Trade Point er Årets Læreplads 2019

I onsdags kårede vi vinderne i Årets fynske Læreplads. Vinder af hovedprisen blev Trade Point A/S, der også vandt i prisen i kategorien kontor og nu er til den nationale finale.

Læs mere
24.10.2018 / BUSINESS

OUH er Årets Læreplads 2018

Årets Læreplads på Fyn blev Odense Universitetshospital. Her repræsenteret ved uddannelsesleder Helle Kruse og elevvejleder Pia von Folsach.

Læs mere
26.10.2017 / BUSINESS

ECOstyle er Årets Læreplads 2017

Odense-virksomheden ECOstyle vinder titlen som Årets Læreplads 2017 med deres første elev nogensinde. Her er det ECOstyles administrationschef Lone Skøtte (tv) og kontorelev Lise Lotte Lauridsen, som indstillede virksomheden.

Læs mere
25.10.2016 / BUSINESS

Exodraft er Årets Læreplads 2016

Hvert år kårer vi på Tietgen Årets Læreplads, og i år er det røgsugervirksomheden i Odense, der løber med prisen. Virksomheden er indstillet af elev Rasmus Biller Due.

Læs mere
24.10.2016 / BUSINESS

Wagner er Årets Læreplads 2015

Årets Læreplads går i år til Wagner i Rosengårdscentret, som er indstillet af detailelev Almir Fatic.

Læs mere
28.11.2014 / BUSINESS

Retten i Odense er Årets Læreplads 2014

30 dage i retten var nok for Michael Davidsen, der ikke var i tvivl og indtillede sin læreplads til året pris. Her ses elev Michael Davidsen og afdelingsleder Yvonne Prytz Hansen.

Læs mere
24.10.2014 / BUSINESS

Det Grønlandske Hus er Årets Læreplads 2013

I år går prisen som Årets Læreplads til Det Grønlandske Hus – det der nu er en del af det Nordatlantiske Hus.

Læs mere

Find Tietgen PraktikService

Tietgen PraktikService
Ejlskovsgade 3, bygning E
5000 Odense C