English

Ansæt en elev fra Tietgen PraktikCenter

Hvis du som virksomhed ikke har mulighed for at ansætte en elev i hele 2 år, kan du vælge at ansætte en elev i 3 eller 6 måneder. Eleven vil så komme fra Tietgen PraktikCenter.

Hvorfor ansætte elever?

Elever er lige så forskellige som alle andre medarbejdere. Fordelen ved eleverne er, at de gennem deres grundforløb har tilegnet sig konkret viden og færdigheder inden for den branche, de har valgt. Det betyder, at eleverne allerede har grundlæggende kompetencer til at indgå i de daglige arbejdsgange i din virksomhed.
Samtidig oplever mange virksomheder elever som et frisk pust og en måde at få vendt rutiner og vaner.

Uddannelsesaftaler

Som virksomhed kan du indgå en uddannelsesaftale med en elev på flere måder. Den almindelige aftale er en aftale på 2 år, hvor eleven veksler mellem arbejde i din virksomhed og skoleforløb hos Tietgen Business. Har din virksomhed ikke mulighed for at tage en elev i et helt uddannelsesforløb på to år, så tænk i en kortere aftale. Det vigtigste er dog, at din virksomhed er godkendt som uddannelsessted. Forudsætningen for at blive godkendt er, at der i virksomheden er en eller flere faglærte medarbejdere inden for samme uddannelse som eleven. Du kan læse mere om, hvordan din virksomhed bliver godkendt her.

Elever fra Tietgen PraktikCenter

Hvis du som virksomhed er på udkig efter en elev for en kortere periode end to år, vil elever fra Tietgen PraktikCenter være oplagte. Eleverne har alle afsluttet et grundforløb indenfor enten detail-, handels- eller kontoruddannelsen, men ikke fået en elevplads. Derfor arbejder de i Tietgen PraktikCenter. I Tietgen PraktikCenter arbejder eleverne inden for deres speciale, kommer på de obligatoriske skoleophold og afslutter med en fagprøve. Uddannelsen er ligestillet med en ordinær elevuddannelse på det private eller offentlige arbejdsmarked.. 

Hør andre virksomheder fortælle om elever fra Tietgen PraktikCenter

 

Find Tietgen PraktikCenter

Tietgen PraktikCenter
Ejlskovsgade 3 - indgang M
5000 Odense C

Kontakt Tietgen PraktikCenter

Er du interesseret i at ansætte en elev fra Tietgen PraktikCenter eller har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte en af vores vejledere: